![]() |
Program za TV Tuner?
Trenutno imam nekakav V-gear MyTV Video TV Tuner.
Uz njega mi je došao Power VCR II program za korištenje ovog tunera. Samo što nisam nešto posebno zadovoljan sa tim programom. Stvar je u tome što koristim kablovsku televiziju te svaki tv program ima različit format, a ja samo mogu birat jedan format (biranje po zemljama) , tako da nemam ni pola tv programa. Zato bih molio da mi neko preporuci neki dobar program za korištenje TV tunera. |
|
Hvala Bugger, probat cu neke od ovih.
Imal neko da mi izdvoji neki dobar od svih ovih programa? |
PowerCinema, WinDVR3, Media Player Classic...
|
WinDVR3 dovoljno jednostavan i učinkovit.
|
Isti problem i sa WinDVR3, mogu odabrati samo jedan format tako da opet nemam sve programe.
|
Citiraj:
Moram priznati da ne kužim o čemu pričaš...Croatia, PAL B, Scan...i dobiješ sve programe koje tvoja kablovska daje. |
Mislim da sam rješio problem ali naišao i na novi.
Pri skeniranju mi se pojavi ovaj error, kad kliknem da "don't send" izbaci plavi ekran smrti pa restart. http://img508.imageshack.us/img508/3...blemst5.th.jpg |
Provaj iskljucit error reporting u Control Panle>System>Advanced>Error Reporting>stavi kvacicu na "Disable error reporting" i makni kvacicu sa "But notify me when criticals errors occur"....
|
Neznam tačno do cega, ali mislim da mi je trial verzija pravila probleme.
Evo registrovao sam program i sad je sve u redu. Hvala svima na preporukama. Ovaj WinDVR 3 je zaista brz i jednostavan. (osim skeniranja programa :D ) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:16. |