![]() |
Nocni zivot PULA!!!!
evo skupio nest para pa idem s frendovima na more malo,pa me zanima gdje se moze izaci u puli ili blizoj okolici van,koji bircevi diskaci i to....po mogucnosti da se pusta elektronska glazba...ali ni to nije vazno sam da ima cura:D:D
hvala:chears: |
sta nema nitko iz pule ili blize okolice?
|
:lol2: ima kako da ne,samo sto ne izlazimo :D
Pula ti je ko u pjesmi od kud idijota prije 15 g. pula to je (k)Raj:D Ne znam za elektroniku-ali cuo sam za neki novi superturbomega klub u porecu sa zescim lajnapom.Byblos ili tako nesto.Imas i monvi u rovinju ali pripremi se na mix pegla+narodnjaci.Pula ko pula-imas uljanik,cuganje po parkovima, par posjecenijih kafica i par klubova u koje ne zalazim-Sherpa,Aruba i to je to.Sretno:D:chears: |
uh napokon s enetko javio,znaci nema nista posebno osim ovih sto si nabrojao....frend mi nesta spominjao medulin,jel ima tamo sta zanimljivog za vidjeti sub navecer....
|
mislim da se prvo ide na plažu. pa se upozna cure, pa vas one vode kamo treba :fiju:
|
Citiraj:
Zaboravih,pietas iulia cocktail bar s mirisom rive u Puli...ali mozda ima upucenijih jerbo ja sam vec zahrdjao sa tim clubbing shemama,par boca zdrepceve krvi i riziko pa pichimo do jutra...osim toga... napisao ljepo Renesis-pravac plaza pa galebarit.Onda je i boca ribara u mraku na Verudeli bolja od chardonnaya :D Ljinkhttp://www.forum.hr/archive/index.php/t-152556.html |
Citiraj:
|
zasto ne spojit ugodno s korisnim? mislim kad su ženske smetale? najlakše ćeš tako se dobro provest... ako već ne znaš ko kamo i koga :D
|
Citiraj:
|
evo nešto za tebe...ak se nađeš tamo u to vrijeme...blizu Pule u Rapcu
http://www.rabacsummerfestival.com/ |
Citiraj:
|
Meni zanimaju gdje bi se u puli mogli naci neki rok-metal kafići i tako to...
|
rock caffe i mimoza.al ne ocekivat previse.u biti malo ocekivat pa sta bude bude.
|
Citiraj:
Uz klub Uljanik, dobar disko je i Monte Serpente. Ima i Marelica, ali ne znam da li radi. Tu je naravno i kafić/restoran Aruba. Tamo se uvijek nešto događa. |
Citiraj:
nesto zbarit ako nemas BMW ili MERC sve zene su tesko sponzorstvo, a da su sve u minjavama i vrucim hlacicama JESU :chears: |
evo još nešto za najžešće partijanere
NIGHTSHIFT SUMMER EDITION FESTIVAL 14 hours event FORT BOURGUIGNON – Pula, Croatia Sobota, 11. Avgust 2007, 20:00 – 10:00 TECHNO: AMOK (Ger) :goood: (Artillery) BORIS S live PA (Ger) (Skull tunes) VIPER XXL (Ger) :goood: (Animasola, ATW) CARDIAC ARREST aka DANIEL GLOOMY vs PETER B (Slo) (Cardiac arrest,Beast-Music) OGI (Cro) (Cardiac arrest ,Beast-Music) WORTEX (Slo) (Braindamege,Carrdiac arrest) KREKMAN (CRO) (Balance) HOUSE: RICKY RYAN aka CAN COSTA (Arg) (Sick watona) CRAZY LEMON (Cro) (Rsf) BRLEE (Slo) (Escape Overload) MOFFOUS (Cro) VALENTINE (Slo) (Vipnox) AFTER HOUR ON THE ROOF ROBERT G ROY (Slo) (Jesues loved you) + SPECIAL GUEST!!! EXTRAS: KV2 AUDIOSYSTEM EXTRA LIGHT LASER SHOW AFTER HOUR ON THE ROOF! 14 HOURS EVENT TICKETS: Till 22.00 - 100 HRK After - 120 HRK |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:51. |