![]() |
Gigabyte M61P-S3
Ko mi što može reći o:
Gigabyte M61P-S3 Zanima me SVE :D jer imam Gigabyte M55plus-S3G i koliko gledam usporedbu skoro su potpuno jednake... a namjeravam prodat sve iz siga (objašnjanje: mogu dobit JAKO dobre pare :D) i uzimat drugo (a M55Plus-S3G više nema za kupit)... Zanima me stabilnost, kvaliteta, razlike u kondićima... ma sve što ovdje ne piše... + preporuka za neku drugu ploču sa sličnom opremom i brojem PCI utora... (a da valja) Gigabyte M61P-S3 Gigabyte M55plus-S3G Usporedba Hvala... |
Ja bih iskreno ostao na 55Plus-3G. Stariji (ne i lošiji) čipset, ispeglani BIOS, dobra kompatibilnost sa svim i svačim ... zašto bi to mijenjao?
|
Pa piše da imaju istu kombinaciju chipseta
NVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 Tak da to pada u vodu... + vidim da je već bios revizije F5 vani... |
Čipset nije isti, ak si primjetio da je na M55Plus u dva dijela (NB+SB), a M61P je sve u jednom čipu.
|
Ako si vec toliko zapeo da prodas, iako stvarno nema smisla, uzmi s775 plocu i c2d ;) ...
U suprotnom slucaju, meni se ne bi dalo rastavljat cijeli komp zbog prakticno iste ploce, ali ajde dobro, sjecam se dana kada sam ga svaki tjedan rastavljao iz gluposti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:11. |