![]() |
Kontrola originalnosti Windowsa i ostalih aplikacija od strane "zakona"
Naime interesiraju me iskustva u firmama s inspekcijama koje provjeravaju programe s kojima se firme koriste..bila je neka priča kao da ekipa dolazi u firme provjeravat koristi li se originalni MS software..interesira me provjeravaju li oni sve programe ili sao OS..ma opcenito iskustva (ako to nije lovacka prica)..no opet..Nobody expects the Spanish Inquisition.
|
mislim da ide shema da ako ti dodju decki iz microsofta da samo windowse smiju provjeriti dok opcenita inspekcija bi trebala ostalo provjeravati...
|
znam da su bili u jednoj igraonici, sve sto su napravili je screenshot onoga sto pokaze system properties pod general tab. tako sam makar cuo...
|
Citiraj:
|
U pravilu, zbog ostalog softa mozda pregledaju kroz prste, osim ak nije firma prijavljena zbog odredjenog softa, e al Microsoft ne oprastaju!!!
Dakle MS Software pod obavezno origigi, a ostalo je optional. Naravno najbolje je sve imat origigi, em tehnicka podrshka em ovo ono, em mirsno spavas... |
fala!
|
Citiraj:
|
@Iggy
pa zato sam napisal mozda, to ne znaci da budu progeldali, vec da postoji sansa. S tim da sam mislio na ono manje programe, tipa Antivirusne, winrar, i one obicne utillity programcice... Ak pod SW mislis na SolidWorks, onda je to razumno, to je ipak software koji vrijedi cca 5k $ |
Citiraj:
A SW koji je radio problem nije bio SolidWorks nego neka bezvezna bazica kojom je jedan aplikativac nesto sitno testirao, totalno bezveze, ne mogu se vise uopce sjetiti kako se zove. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:46. |