![]() |
Koji Router iz T coma ??
Imam ZyXEL Prestige 600, kaj sam dobil za 1 kn uz ADSL priključak. I danas me počeo zezati, jedno 20 puta mi prekinuo vezu, i onak mi ravnomjerno blinka DSL lampica, i dokle god blinka nemogu se spojit, samo kad konstano svjetli.
A više nemam garanciju, pa če mi vjerojatno trebat novi router, a pošto neznam kakav mi treba i koje opcije mora imat, jer vidim da ih je hrpa na tržištu, pa bi molio neku preporuku, dal su dobri od Netgeara? |
jesi siguran da ti je otiso? odi s njim do frenda pa probaj.
|
ako ti je taj "pustio bijeli dim bez kojeg niti jedan komad hardware-a nemoze" onda preporucam SE555, evo zasto:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kvragu i t com :fuming: Več 2. put ovaj mjesec |
JA preporučam siemens se555 ili se515 imam sve routere u t-com ponudi i najviše mi leži siemens se515 jedina mu je mana što se puno zagrijava ali ništa strašno.
|
Vidim da t com daje router za 1 kn ak produžim ugovor. I sad mi ženska u t comu dala knjižicu da nutra imam modeme i nek joj faxiram koji hoču. Al je problem da u knjižici ima samo cjenik a ne i koji su sve routeri, pa bi molio da mi velite koji odma da uzmem ?
Znači od ovih combo uređaja. |
Ako ćeš obični modem uzimat onda Zyxel Combo, a ako ćeš WLAN onda D-Link ili opet Zyxel, mislim da SE555 više nemaju inače to je bio najbolji uređaj ali provjeri svakako.
http://www.t-com.hr/privatni/interne...sl_uredaji.asp |
Citiraj:
|
imam se555 već jedno 2 godine i stvarno nemam zamjerke, ima sve potrebne opcije, jednostavno sučelje i radi odlično. JOš ako nađeš negdje rabljeni na konju si.Moja preporuka
|
Citiraj:
|
12 mj s vragom je puuuno, dobit cesh loshiji router nego se555 i platit cesh ga 99 kn
nekako mi to i nije nesto povoljno |
reko sam 1 kn
|
hmm, koliko sam ja vidio pise 99
combo su 1 kn. pls ispravi me ako sam u krivu (s linkom :D ) |
Citiraj:
|
Samo da pitam jer je slične tematike thread... :)
Dakle kakva su mišljenja od D-Link DSL-584T..? Znam da D-Link i NetGear imaju najkvalitetniju mrežnu opremu;ali opet čudno mi je da na ovom sad modemu imam isto 4 kurcheva porta koliko sam imao i na Kasdi (koja nije 600kn...) :goood: Isto 2 komada za IPTV i 2 'obična. E sad ispadne opet kad je u router modu da mogu samo 2 kompa spojiti,ili... :stoopid: Je mogu i druga 2 porta koristiti,tako da mogu 3 ili još bolje 4 kompjutera spojiti na net preko toga? :) |
E a da ja samo pitam jel US robotics još uvjek dobra firma ili su bili dobri samo dok su modeme radili ?
|
Citiraj:
sad bi se nogom u guzicu. da sam u sad u hr prodao bi ti kazdu za 50 kn:D (samo jednom se spojila na net da provjeri jel radi) |
Citiraj:
ako si hoces osposobit Kasdu za rad sa 4 računala pogledaj ovaj sticky, treći post (znaci ovaj koji se odnosi na Kasdu sa IPTV portovima) i nebi trebalo bit problema (uvjetno receno jer se dosta ljudi zali da im se brejka, mada ja nisam imao takvih problema) a moze se i D-Link osposobit za rad sa 4 racunala, mislim da sam vidio neke topice na tu temu na ovom podforumu Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:25. |