![]() |
mišljenje:
dvojba:
ECS GF 7900GS 965KN POWERCOLOR X1950 EXTREME 1273KN znam da je po performansama malo bolja x1950,ali zanimama koja se bolje kloka,dali koja ima problema sa zagrijavanjem... E2160 @2.8GHz 2x1Gb kingmax 6400 p35-ds3 chieftek 550W seagate 320 sata dvdrw pioneer sata LCD 17" |
čuj kolko ja znam 1950 pro pa nadalje serija je jača od 7900gs,al nisam 100% siguran tako da će biti tu neko iskusniji od veće pomoći...79gs se jedino bolje clocka
ali veliko upozorenje,nikako powercolor,pa to čak nema ni temp.senzor znam da gledaš na novac ali malo se iskeširaj još pa uzmi asus ili sapphire,to su marke... a što se tiće ecs-a neznam kakvi su,ali kod nevidije je BFG na dobrom glasu uz jasno ASUS |
Citiraj:
sve je to isti qurac |
ma odakle ti to da powercolor nema temp. senzore?
evo neki pametni link: http://www.xbitlabs.com/articles/vid...-x1950pro.html |
mislim da nema senzor ona X1950GT od po 850kn iz ve-mila, još ima i glasan vent
|
i ja mislim da ta x1950gt nema senzor,al ova x1950pro extreme ima 100%senzor,a k tome ima i artic cooler na sebi koji je vrlo dobar a vrlo tih.
|
SRV je par puta rekao da Powrcolor X1950GT nema senzor...
|
trebao sam trgovati za 1650xt,rečeno mi je da nema temp senzora,reko ma nema šanse...e sad neznam jer im to standard il puknu po modelu/cjeni no u svakom slučaju,zašto ne iskeširat siću viška za asus/sapphire =)
isplati se... |
1950pro extrem e uzmi. Brza je , a ova extreme ima i super vent(tih i super hladi) tako da si na miru...
|
Ja baš nisam imao dobra iskustva s Powercolorom, a najviše me smetalo što pola njih nema temp. senzor, ali sve u svemu ta ima accelero 2 ak se ne varam koji je jako tih ali nije ništa bolji od obićnih coolera (pod tim mislim ne značajno bolji).
|
Citiraj:
|
ima primjera..
|
Citiraj:
|
|
O tome se već raspravljalo na forumu i izašlo je da hladi jednako kao i VF700 i da je accelero 1 bolji od 2.
Koliko sam ja gledao po forumuma, ljudi su tvrdili da hladi jednako kao i stock cooler (npr. sapphire x1950xt) samo što je puno tiši, naravno da će on ohladiti svaku x19xx xt bez problema i da je VF900 bolji. |
A zakaj bi ljudi kupovali Accelero ako hladi jednako kao i stock cooler?
edit : evo da dođe big grin da ne bi bilo zabuna :D |
OK!
|
@Bravo - Miješaš kruške i jabuke...Accelero X1 je za nvidijine kartice (6800/7800/7900), dok je X2 za ATI-jeve (x1800/x1900)...
Očito nisi pogledao zadnji link koji sam ti dao u kojem je čovjek sa XS-a testirao AccX2 na x1950xtx... @WichitaQ - Accelero hladi bolje od stocka i tiši je...čovječe pogledaj reviewove...vidiš da ovaj priča nebuloze... |
Znam da priča nebuloze, samo mi fali big grin na kraju posta gore :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:50. |