![]() |
Logitech Chill Stream ??
Dakle uzeo ja taj pad i zeznuo se jer uopče nisam gledao da nema FF i sad neznam dal ču moč zamjenit u vemilu za nekaj drugo, ima koji chillstream sa feedbackom? ili da uzmem rumble pad?
|
mozes zamjenit u roku 7 dana od kupnje, ako imas racun i originalnu ambalazu
|
Citiraj:
I da bezveze mi one digitalne smjernice kad ne rade ni u jednoj igri, nema da se pale ili gase analog/digital to mi je minus, al su fora one l2 i r2 tipke kaj se mogu dozirati, pa se da stavit gas i kočnica na njih. |
E
Logitech chillstream je meni odličan gamepad i nisam primjetil taj tvoj problem analog/digital jer svaka igra u sebi ima za podesit za šta če koja tipka služit a mislim da se i negdje u softweru s kojim instaliraš gamepad to može podesit.(ako ga još imaš javi mi se pa potražim pa ti javim) Buraz je vlasnik RumblePad 2 i isto je dobar i trese samo on ima onog cordless pa malo štedi baterije bez vibre Mislim da postoji još jedan chillstream od logitecha al taj ti je za playku i neznam dal ima ff potraži po netu |
Evo kak je bilo...
Počeo meni nakon tjedan dva strugat ventilator, valjda se odšrafio, i nosim ja na servis. Oni meni daju novi, i sad nedaju zmajenu, a original kutija zatvorena, a jesu idioti. I sad mi stoji original zapakiran, račun i garancija, pa ak neko hoće mjenjat za rumblepad, može i kupit meni rumblepad, pa mu ja dam chillstream, jer imam i novu plejku i ona isto nema FF, a baš mi fali malo ruke da protresem :) |
Citiraj:
nebi baš reko da su idioti trebal si se raspitat prije o tom gamepadu onda ga kupit. A taj ventilator je slučajnost vjerojatno, jer ja imam svojeg več dugo i ništa ne struže |
Ozivljavam ovu temu , a ne da otvaram novu kao sto je trend na forumu , ali ja nikad nisam u trendu :)
prije par dana je moj smartbox nakon milion tekmi u pes-u ispustio dusu , i sad sam odlucio uzeti novi gamepad na kojem ce se igrati Pes , Pes i samo Pes ... Upao mi je u oko ovaj Chillstream , ovo 220kn u Linksu mi se cini ok , pa me zanima od nekog tko ga koristi : koliko zapravo smeta sto na mjestu lijevog sticka je stavljen D-pad , a lijevi stick pomaknut na mjesto tradicionalnog pada kao sto je na 99% gamepadova ? to mi je je upalo u oko , odnosno bojim se da se necu moci naviknuti na asmietriju u ruci , odnosno da lijeva ruka mi je nize na padu za smjer , jer ne igram preko stickova nista jer me nervira ... drugi izbor za gamepad mi je Logitech Precision koji uopce nema stickove ... |
Citiraj:
|
Vibra me smeta jos od doba prvog Dual Shocka na PS-u :)
Gledam sad taj RumblePad 2 , cijena ista u Linksu ... hvala za savjet , mislim da bum taj , ili cak ovaj dual action kaj nema vibru ... samo znam da ovaj put nekaj od logitecha bum uzeo |
Precision je više nego dobar a jeftin skroz.
Ako ne koristiš "gljive", Precision je jednako dobar kao i bilo koji drugi skuplji logitech. Za razbijanje u PES-u dušu dalo :) |
Ne koristim , samo D-pad i tipke , to je stara navika od ISS-a 98 jos ostalo zajedno sa sjecanjem na sliku Andreasa Koepkea na coveru igre :)
A vidjeti cu , danas cu u soping cim pusti malo ova vrucina ... mozda najbolje i je uzeti ovaj za 70kn ... |
Imam ja taj precision od 69kn, kupili 2 komada prijatelj i ja i radi ko sat... super za Pro.
Svi oni drugi kao dual shock i sl od 200+ kn je bacanje novca. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |