![]() |
Free SMS
Ima li koji program,ili stranica poput bivseg xms s kojim mogu slati besplatne sms poruke na mob(091,098)?
|
Re: Free SMS
imaš na VIP-u...15 SMS-a dnevno
|
MIslis li na ono web sms.Kad udjem u to onda me trazi kor.ime i lozinku.Gdje da se regisitriram,nigdje ne vidim da mogu.
|
moras se registrirat na vip online.
cinimise da trebas imati i vip GSM broj. al nisam siguran... |
Isao sam se prijavit ali me trazi da upisem bo od 100 kuna,mogu li kako bez tog bona,samo da dobijem lozinku
|
Citiraj:
ja sam imo 50ak kn na racunu kad sam se prijavljivo, ti valjda nemas vise para |
Citiraj:
sunce moje ...nazovi 091-7777 i sve češ znati kaj te interesira |
sa icq -om možeš slat besplatno slat samo 098
|
1stwap.com moras se registrovati ali je besplatno:burn:
|
registracija im ne valja.
nisu mi poslali sms sa shifrom, a tek kako bi onda radilo slanje obicnih smsa, necu ni pomisljat... |
Evo jedne za besplatno i brojem neograničeno, bez prethodne
registracije slanje SMSa ali samo za VIP, i još neke inozemne operatere. http://www.a1.net/CDA/phase3/sms/0,2...tml-de,00.html Kao što vidite stranica je na njemačkom jeziku ali bez problema skužiš o čemu se radi. Jedini bitan gumb je SENDEN (pošalji) i to je to. Nadam se da će poslužit. |
nope, ne radi.
ili se treba registrirat? tolko pak ne kuzim njemacki :) samo vidim neki kostenlos, kostenlos :D |
Za nevjerovat, do prije par dana je bilo bez registracije, a sada
se prvo moraš registrirat da bi slao SMS. Imam link spremljen u Favoretsima i nedavno sam bez problema slao poruke ali su sad ipak prešli na registraciju kao i svi ostali. :( |
Re: Free SMS
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:22. |