![]() |
(riješeno) daa file čime otvoriti
ovako skinuo sam neki film i file ima extenziju daa.cime da otvorim taj file?probao sam power iso al nece jel neko zna kako otvoriti daa file???:chears:
|
1.) Nije bitno što si skinuo, i nemoj nikada govoriti šta si skinio :D
2.) daa je image kojeg je moguće otvoriti samo s power iso-m, onda je ili image koruptiran ili power iso ne valja Za daljne informacije ovdje |
|
pa valja mi power iso samo neznam postupak kako da otvorim i da radi?dal mozda treba na cd prvo stavit ili netreba?
|
Jesi ikad koristio daemon tools? Isto tako sa power iso-m, ideš mount tog file-a, bez ikakvog cd-a...
|
ovako deamonom se koristim malo duze oko 3god al ovak imam samo taj jedan file daa od 722mb i extenzija je daa,nece otvorit ni jednim playerom,e sad ako mountam image u recimo deamon nista necu dobit ne?
|
Mountat možeš samo power iso-m, ničim drugim, i ne možeš otvorit nikojim playerom jer to kao rar, trebalo bi prvo otpakirat ono što je unutra, a to ćeš sa power iso-m.
Također vidi : http://www.poweriso.com/faq.htm |
neće otvoriti playerom jer je to mage file (čitaj postove iznad)
ako ga mountaš u damon dobit ćeš virtulani dvd-rom s time stavljanje filma u image je glupo ali se nekad radi ako je film SV možda griješim ali ne bi trebala biti još 2 file-a s tom daa extenzijom ? |
pa nemam sta otpakirat kad je samo jedan file
|
Citiraj:
edit : Citiraj:
|
ajd ja ga mountam u power iso i onda?
|
I onda dobiješ to što je već unutra kao virtualni cd-rom na kojem su svi ti podaci...
Pratiš li ti one linkove koji ti se daju? :D |
ma pratim al ok samo mount u pover iso i onda otvoris cime oces gledat to,ok decki puno hvalaa na pomoci.
|
Citiraj:
ali očito je .daa image samo jedan file |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |