![]() |
Gdje kupiti Thermalright Ultra-120 eXtreme ?
Kao što naslov kaže.
Do jucer je bilo u Linksu pa je nestalo a meni treba što prije da nabavim. Pa me interesuje da li iko zna gdje ga ima kupiti u podrucju HR i BiH . |
Naruči opet u Linksu.
|
Citiraj:
|
mislim da sam ti vec prije dao link da ima u sloveniji pa si pogledaj dal dostavljaju u BiH
ak ne, onda cekaj da dode opet u linksu |
Citiraj:
|
heh, kaj je i njima nestalo...nisam gledo u zadnje vrijeme
onda neam pojma :( |
Pogledaj sa plusom u Sarajevu (www.plus.ba).
|
Citiraj:
@Milentije - Pitat cu ih, mada ne vjerujem da bi mogli nabaviti. |
probaj isto iz Slovenije, u www.cool-pc.org
OT: sorry ja sam taj koj je uzeo zadnji XP 120 extreme mogu ti rec da je odlicna kupnja... |
cak je i jeftinije nego u Linksu.
Samo je problem koliko bi koštale carine, porezi i tako te stvari. |
a znam...postarina ce ti doc jos mozda 10eur. vise manje...neznam tocno, mozda bi bilo bolje da cekas da dodu opet u links
|
Nije meni tesko cekati tih 20 dana.
Ali najgore mi je što onda necu imati prijevoz u BiH, to je problem. |
a nemogu ti ovi iz linksa poslat?
|
Evo šta kažu !
Postovani! Artikl koji ste narucili trenutno nije dostupan. Isti ocekujemo za 15-20 dana ako ce ga nas dobavljac imati na lageru. Dostavu izvan RH ne vrsimo. Iz navedenih razloga narudzba ce biti ponistena. |
kolika mu je cijena uopće?
|
U HR košta 500Kn.
I šta kažeš? Nije bolji od BT? ovo ti je trenutno najbolji zracni hladnjak. ovo sve pokazuje. http://www.anandtech.com/casecooling...spx?i=2981&p=3 @bravo - ne edituj svoj post :D |
Citiraj:
U vezi dostave, čini se da ti nema druge nego čekati da dođu novi u Sloveniji, ili da naručih iz SAD-a...kako je napravio jedan od forumaša... |
:D
U, ***eno je dobar. |
Citiraj:
Pa koliko izađu carine i tako to? |
Nebih znao to moraš njega pitati, forumaš se zove MJuric...
|
Hvala ti, idem ga pitat.
|
mjuric ga je naručio odavde www.sidewindercomputers.com, ubrzo mislim i ja (kad skupim za poštarinu):D
|
Zašto se ne bi dogovorili da zajedno naručite i podijelite poštarinu...
|
Kaže mi MJuric da je samo sigurno da ti šalju Expressnom poštom , a to košta nekih 40$ , znaci ukupno nekih 100$ za slanje i cooler.
Samo neznam da li su tu i carine uključene. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A i meni govore, uzmi freezera, bit ces miran.
Ali ipak kontam uzeti nesto sa cime cu biti zadovoljan, barem neko vrjeme. Ipak kad skontaš isplati se dati 500Kn i biti miran, a ne kupiti freezera pa ga mjenjati nakon par sedmica. |
istina...nema boljeg zato njega uzmi i na miru si :D ako ne zelis se zafrkavat s vodom
|
ma da, istina al malo mi je glupo...skoro pa bi mi cooler onda kosto vise neg procesor :)
|
a to je za ljude koje zele trosit na to, zna se da nemaju svi, a oni koji imaju mogu si prijustit takav hladnjak, ako su ti bitne performanse onda ne gledas cijenu, jer jeftin projzvod tesko da bude kvalitetan
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:21. |