![]() |
Dial up konekcija
Evo jedan totalno nejasan problem, zatzo i ne znam jer da tu stavim temu... ( ako je krivi forum neka modovi premjeste i uvaže ispriku :) )
Ovak, frend ima conexant int PCI modem i 2 veze na net, T-com i Carnet... T-com se uredno spoji, a carnet ne može dobiti vezu s serverom ( nije zauzeto nego javlja error 638 ) Kada odnesemo cijeli komp kod susjeda radi t-com i Carnet.... Kada zamjenim modem kod njega doma također radi jedno i drugo... U čemu je problem?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupi novi modem. To ti je cca 50kn. Znači odi sa frendom i slupite 100 plastičnih flaša. :lol2:
|
Kakvo kupovanje modema, to je neisplativ sport... nađi nekoga da ti pokloni. Kupovanje 56k modema i floppy-ja u današnje vrijeme je bacanje novca. Možeš probati reinstalirati drivere za modem (ne nužno staviti najnovije), i obrisati pa ponovno napraviti vezu za CARNet, ali mi nikako nije jasno da radi kod susjeda.
|
Pa to je i meni nejasna stvar.... Nevjerojatno.... US roboticsov externi modem radi i kod njega doma s jednom i drugom vezom, a interni conexant samo s carnetom... A kod susjeda sve radi bez beda.... Ništa mi nije jasno...
Tražim već neki jeftinjakerski modem, ali ne znam dal će to uopće rješiti problem |
Citiraj:
|
nađi nekog da ti ga pokloni, ja sam ih svoje sve poklonio. al pogledat ću dal imam koj, pa ti javim na privatno ak imam.
|
Imam ja jedan motorolin za pokloniti, ali si malo daleko ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:57. |