![]() |
Matična
....ajde mi rečite koja matična podržava najbržu memoriju...
... nemrem najti niti jenu u našim dučanima ... a treba podržavati i intelovu HT tehnologiju i proce prek 3 ghz... a ima možda koji naš dučan takvu matičnu a da ju ja nisam videl ? .. .. ak ima ... dajte mi adrsu .. .. a sad sam se sjetil ... niti neznam koja je najbrža memorija danas ... uglavnom si koristimo ddr ... a znam da ima ona nekakva brža od ddra koju samo intel podržava .... a prodaje se uopče još ta .. i gde ? |
Misliš na Rambus memoriju? Zaboravi ju slobodno, duplo je skuplja, nije toliko brža, a izgleda da i Intel odustaje od nje.
|
Re: Matična
ako jesi mislio na rambus i ht mislim da ne postoji chipset koji to ima ... rambus je lagano intel otkacio kao sto je sky rekao gore...
|
.. ok ak je tak .. onda mi rečite koja podržava ovu od kingmaxa ... ili ima brže i od nje ....
.. ali glavno pitanjce koja matična to podržava .... |
Cek malo. Memorija i HT ti nemaju nikakve veze.
HT je iskljucivo vezan za proc i ako ga on nepodrzava nista od njega. Ima brze memorije od Kingmaxa. :D najbrza ti je DDR500 :D |
... ma znam to ... ali ja iščem matičnu koja podržava HT i memoriju bržu od ddr 400 ... več sam celi web naš ( hrvatski pregledal ) i nemrem najti matičnu koja podržava više od ddr400 !!!!!!!!!!!!!!!!! :fuming: :fuming: :fuming:
... jer ćemu kupiti bržu memoriju nego kaj matična podržava ... |
Svaki novi Intelov chipset 875 ili 865 podržava memoriju bržu od 400. DDR400 je zadnja brzina službeno standardizirana, a ako staviš bržu memoriu ploča ona ti neče radit brže dok je ne poštelaš u biosu
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |