![]() |
przilica problem
dakle ovako , przilica teac 52x.
kupljena u vemilu pred cca 6 mjeseci.... prije nekih recimo mjesec dana je dosta tesko snimao cd-e , pa sve teze i teze , dok od zadnjih tjedan dana uopce nemogu snimit nista jel svaki cd sjebe, a od danas mi nece ni citat cd-e. stvar je ovakva , kad stavim cd-e , cuje se koda grebe po cd-u tak nes. frend veli da je laser osao , pa nemoze fixirat , tak nes...... nego , meni je ona naljepnica na przilici polomljena, oce mi ve-mil priznat garanciju i sta mogu ocekivat ? |
sta mogu ocekivat ?
bojim se pizdarije. |
znaci nova przilica ?
koja ? [ teac ne dolazi u obzir ] jeftino [dakle ni plextor ;O ] |
Citiraj:
|
jebemu led! Meni se slicno tako dogodilo, ali u prvih tjedan od kada je kupita, pa sam odmah dobio novu przilicu, TEAC 52x24x52x! DA kada sam dobio drugu przilicu Teac poneka da mi steka! Evo i sada mi je krivo zaprzila cd! DE mi recite koji Nero koristite? teac me cisto razocarao, drugi put kupujem plextor
|
LiteON 52/32/52, jedina zamjerka joj je što je bučna, 340 kn u HGŠrotu. Najbolja koju sam vidio za te novce.
|
Citiraj:
|
Liteon, tj, Sony. S nijednim nisam imao badova...
|
Cuo sam isto da je Teac otisao u qrac, da od 40/12/48 nadalje nist ne valja (jest da je meni i doticna otisla).
Moja preporuka: LG GCE-8525B 52/32/52. 2 godine garancije. Super prža. |
pa mislim da ce i moja przilica otici, ond ace too biti druga teac 52x! S kojim programom przite, ako je nero koja verzija? JEBOTE LED, kad przim, neovisno o brzini komp mi se jako uspori, poludi cu! Dal se to vam dogada?Przim i hocu otvoriti explorer i trebamu par sekundi da se otvori, a kada ne przim sve leti! SNIMITI NOVI WINDOVSIM, U STARIMA JE BIO ISTI PROBLEM!
|
TEAC 40/12/48 je najveće SMEĆE koje sam vidio
niti jendna k*** ne valja imal sam ju i znam barem još nekoliko koje ne valjaju niti jedna ne valja 24/10/40 je PREMIJA za nju A teac polako, ali sigurno prelazi u smećeee |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:12. |