![]() |
Fortron 350 / 400 SuperSilent
bok
napokon sam nadogradio konfu, p35-ds3 i e4300, sad je vrijeme da nadogradim i napajanje. trenutno teram 7600 gs, ali namjeravam preći na 7900 ili ako bude love nešto iz serije 8 (teeeeeško). U ADM-u sam naišao na gore davedena napajanja, pa me zanima vrijedi li ovo jače (400) dodatnih 100 kuna? Hvala i pozdrav Shoki |
Naravno da vrijedi...samo pazi da je PNF, a ne THN...
U Ve-Milu je 350W PNF, a u ADM je 400W PNF, zaprav nemožeš pogriješiti jer piše u oznaci modela jel THN il PNF... |
Samo ako je PNF. Već se pisalo o tome i izgleda da je stvarno PNF. Ali mislim da bi i 350W PNF iz ve-mila (208kn) bez problema tjerao tvoju konfu.
|
Koliko ja znam, taj 400W u ADM-u je PNF model dok onaj slabiji nije... što bi značilo da je 400W model dosta bolji od 350W ;)
Uglavnom, kod kupnje Fortrona obavezno obratiti pažnju da je riječ o PNF napajanju (na naljepnici na samom napajanju možeš pročitati). Koliko je meni poznato, PNF Fortrone imaš u Ve-Mil-u (350W model, ostali nisu iz PNF serije) i ADM-u (samo 400W model). Neka me netko ispravi ako sam nesto krivo rekao :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Jel se griju dosta ti fortroni 350/400 PNF?
|
Ovisi kakvu konfu vuku :)
|
Citiraj:
|
Čudno da se toliko grije koliko kažeš, a još vidim ima i 120mm vent :stoopid:. Inače mislim, kako i sam kažeš, Fortron (pa i ovaj slabiji 350W) će to vući s lakoćom...
|
Citiraj:
Citiraj:
Kod mene, kako je u caseu, takav je i on. |
mislim da ću rješit onda anteca i ubost 2x350W za dvije konfiguracije:)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:39. |