![]() |
Ups....zblokalo mi se dok sam pisao temu pa je nestao prvi post. Htio sam samo reći da li bi ovo funkcioniralo.
http://imajr.com/wlan_ideja_134884 Frend udaljen 1km, ja 250m od željeznog crkvenog križa preko kojeg bi se spojili wlanom sa kanticama. Ako mislite da ne bi radilo recite drugi prijedlog. Naime taj križ nam je jedini način, jer ne možemo se optički vidijet. Htio sam stavit ap na krov ali mislim da ništa od toga, jer domar neda. Ideje? Ili bi to radilo i sa karticama od 300kn. Ja se baš ne znam jako puno, al frend rastura jer već ima iskustva sa odbijanjem od kontenjera i nezna dal će ova ideja uspjeti...Meni je to malo sf, jer koliko sam učio iz fizike, metal prihvaća ali ne i da usmerava el.mag signal...btw; šta se onda može odbijat? |
Dajte uozbiljite se kake su ovo gluposti da hvatate refleksiju od crkvenog kriza, mislim stvarno :bonker:
Lijepo si napravite sat kantene obojica i uperite jedan prema drugom, prije cete se tako umrezit nego preko kriza .... OMG :lol2: EDIT: Da nije frend mislio stavit omnicu i AP na crkvu? |
stvar i jest u tome što se nemožemo optički vidjet i jedina nam je opcija ovo, pa eto "primam se za konce"
Ima li optimista? |
iso miki , mozda bi i radilo jer je kriz :D da je neki drugi oblik nema teorije (mozda mjesec i zvijezda, ali mozda)
naravno svako jutro od 6-8 molitva za bolji i kvalitetniji signal :D |
samo se sprdajte...dat će Bog...vidjet ćete
|
Citiraj:
ja sam cuo da se signal odbija/refektira od oblake, pa ... (ako ne uspije s krizom ;) ) |
Evo pametne ideje! Hvala
|
Citiraj:
P.S. zasto nemash smajlicha u postu ? :D |
Citiraj:
Nisam neki stručnjak na tim intra-kvartovskim wifi mrežama i zato ti preporučam LINK. Pa se raspitaj što se točno može napraviti. |
Kriz. O_o
Oblaci. ô_O |
a što u slučaju ako je vedro? :D
mislim da je jedini način da nađete još jednog korisnika koji je optički vidljiv obojici, pa da se preko njega svi umrežite. |
ako si faca nek ti se odbija od ionosfere ili jos bolje od mjeseca. samo kaj se mjesec pomice. :P
|
ma nek se odbija od UK i USA Avaxa :D
|
Dosta spama, svi dobro znamo da je ovo sto Ivano želi apsurdno te stoga zatvaram topic kako ne bi rasprava dalje krenula u krivom smjeru. :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48. |