![]() |
Henry u Barci !!!
Napokon je i ta sapunica zavrsena, Henry je potpisao 4-godisnji ugovor za Barcelonu...Sada, kada imaju za mene osobno najboljeg i najsvestranijeg napadaca na svitu, ne vidim, prosto ne vidim ko ce ih zaustaviti...Kakvo ce to gazenje biti s cetverolistom Zubatac, Mesija, Aje-to i franch Gazela...Ma, rapsodija od baluna...Zivili !
|
imho henry nema pojma o tehnici napada ima srece sto ima korak od 3 metra i sto ga jednostavno obrana nemoze uhvatiti.
a imho on je svestran ko i gavriloviceva pasteta... |
A i ovo je trenutno sluzbeno kao i robert kovac u dinamu i niko kovac u hajduku. Ajde postajte kad bude sluzbeno jer ovo je ravno spamu kao sto je "Snizenje cijena DSL-a"
|
Prvo odgovor CODIACU - postujem sto si stari macak foruma, vidim pisao si post u kasnu uru, pa cu zanemariti tvoj komentar koji nema veze s realnoscu...MAD_DUKE - potpis je stavljen u petak, predsjednik Barce je to sluzbeno potvrdio...Transfer je tezak 32 miliona dolara...Zaista pristojna svota za, po nekima, kilavog igraca...
|
Henry je odličan igrač, ali se već pomalo bliži zalazu karijere. Ima još 3-4 dobre sezone pred sobom. Mislim da je Arsenal napravio dobar posao. Naći će oni za pola te love nekog mlađeg, od kojega će jednoga dana napraviti novoga Henrya. I koji će imati puno manju godišnju plaću, barem u početku ;)
|
mislim da dobar potez , ali sad su ostali bez puyola na min. 3mjeseca a nevjerujem da henry bu vise zabio nego suplja obrana bez puyola propustila .
inace , henry je meni ista spreha ko i olic - dakle sprinter prije nego nogometas , jedino henry koristi i malo mozga pa zabija i asistira puno cesce od naseg ole |
taj olić je takva sirovina to nema nigdje...
|
ma henry zabija i to je jedino vazno, a to kako to radi i nije bash.
ma zaboli mene qrac i za franchman-a :D i barcu sad ce meni Eto u liverpool GO REDS You'll never walk alone !!! |
dajte ljudi pa vi govorite da henry nema tehniku :hitthewal:
gledao sam emisiju o njemu i njegove komentare na poteze i zasto sto radi... covjek bez tehnike i glave je olic covjek sa glavom bez tehnike je inzaghi covjek sa tehnikom i glavom je henry usporedite ih pa cete vidjet razliku dok je olic bespomocan, inzaghi nikad nemoze sam nista napravit(zivi od kako ja kazem otpadaka), henry redovito prolazi igrace covjek bez tehnike onako izvodi slobodnjake? dajte.... Thierry Henry - Just skillz |
Citiraj:
Cod, drži se ti žena, o futbolu nemaš pojma :p |
Citiraj:
pogle olica, redovito se zapikava u korner,kad ima loptu zabije glavu u zemlju ko noj, ne prati igru, nikad ne dodaje, s lijevom je bespomocan, jednostavno nema tehniku i s druge strane pogledaj hendrya asistira jako puno za jednog isturenog napadaca na brzinu prolazi samo kad je jedan na jedan imas tu postao sam filmic kako okrece igrace(post prije ovoga) to se bez tehnike i osjecaja za loptu nikako nemoze evo i jos jedan filmic da vidis koliko covjek dobru percepciju ima (konkretno 1.16 na ovom filmu, okrenut ledima, a prije toga je vidio da je golman izasao malo, sut nije bio jak, lob) sad zamisli olica kako to napravi? http://youtube.com/watch?v=V0W1YiLDHKk i evo jos jedan gdje okrece igrace http://youtube.com/watch?v=9CZzHdkSL...elated&search= |
Henry je svestran igrač, po meni najbolji igrač na svijetu. Lik jednostavno zna s loptom i kako ju zabit u mrežu. Gledao sam film o njegovih najboljih 100 golova, puca sa svih strana, iz svih udaljenosti. Ovo za dugačak korak se ne bi složio, ima takav filing kad treba istrčat na loptu a dosta često zbog toga završi u zaleđu i to takvom da linijski sudac ima dilemu jel bio ili nije.
Inače prema procjeni samog Henry-a ovo je njegov najbolji gol (loša je snimka, gledajte Slow-motion): http://youtube.com/watch?v=C9AaU31gcFM |
Zaista su mi smijesna razmisljanja nekih koji ne cijene igraca koji je obiljezija balun zadnjih 7-8 godina...Nek se npr. sjete utakmice Lige prvaka Roma-Arsenal gdje je ta igracina dokazala svoju SVESTRANOST (gol iz driblanja par igraca u trku, gol iz slobodnjaka, pa opet gol na maestralan nacin), to je samo kap u moru njegovih poteza, jedini je on nosio igru limitirane momcadi Topnika...Covik je bia ozlijeden zadnjih par miseci pa nije bia u zizi zbivanja, ali vratice se on, itekako ce se vratiti, njemu ona terencina od Nou Campa tako odgovara da ce uz pomoc virtuoza kakvi su Mesija i Zubo rasturati protivnike...Uostalom, zivi bili pa vidili, lito ce proc brzo, utakmice nisu daleko pa ce dezurni komentatori koji, kojeg li svetogrdja, usporedjuju mahera baluna s jednim Olinjom, lako doci na svoje da me demantiraju...Ali ovo vec spada u teme znanstvene fantastike...
|
Citiraj:
Sto se hernya kao napadaca tice covjek zna pucati ali po meni nema tehniku kao npr van nistelroy (vjerovatno sam miss spelo) svaku tekmu koju sam gledao sa arsenalom se svodilo da on primi loptu i protrci pored obrane a meni to nije ljepo za gledati. E da da ode u barcu sa zubom bi bio super tandem jer je njega ljepo gledati a ovaj bi vjerovatno zabijao. |
Henry je to rekao jer se u ponediljak jos mora obaviti lijecnicki pregled, naravno da su sada svi oprezni, velika je kesa u pitanju, a i pompa se razbuktala, prodje li sve u redu, on je clan Barce, ako ne bude onda ce i za Arsenal tesko zaigrati...
|
Citiraj:
Ruud je spor i nema okretnost kao Henry, ili kad si vidio da je Nizozemac primao neke lopte recimo po boku, ili tako nesto.... .. Ruud je samo za vrtit se oko gola i to je sve.... .. |
Tako je - bit je u svemu, necu se vise ponavljati, da je Henry NAJSVESTRANIJI napadac na svitu - brzina, snalazenje u sesnaestercu, slobodnjaci, asistencije, jednom rjecju sve...Dok ostale klase napadaca, Drogba - glava, robusnost, Van Nistelrooy - Gerd Muller stil, Inzaghi - lija bez tehnike, Rooney - brzina, robusnost...itd, itd...Svakome nesto fali, Henry-u ne....
|
tocno to
postoje napadaci tipa henry koji su po meni bas pravi napadaci,znaju kaj ce s loptom, znaju s loptom... i napadaci poput inzaghia koji samo trpaju uvijek bi u klub rade nekog poput henrya nego ruuda po meni je najkompletniji napadac danasnjice |
Ooooorijenteeeeee!
|
ma Henry je zvijer od igraca a i po meni najbolji napadac na svijetu. ja navijam za Arsenal i kontam da ce naci zamjenu za njega.. pogotovo ako im dodje trezegeut a dolaze im i sneijder i richards. po meni arsenal ima jednu od najboljih momcadi na svijetu ali je fora sto su to vecina wonderkidovi od maksimum 25 godina. Spomenimo samo neke : Fabregas , Walcott, Denilson, van Persie, Eboue, i jos gomila onih koji se jos moraju dokazat. Ta ekipa je igrala FA kup i skoro ga osvojila. poveli u finalu protiv Chelsea i onda nisu imali iskustva da nastave tako utakmicu. ali ja mislim da ce za neke 2 ili 3 godine, ako ostane ovakva mlada ekipa, arsenal imati najbolju momcad na svijetu.
|
Citiraj:
|
Wenger je napravio od Arsenala svijetski klub. Doveo je mladost i talent, vrhunski stručnjak za rad sa klincima :)
Ali, čini se meni da neće niti on više u Arsenalu zarađivati za kruh... |
da to je i pravi razlog sto henry nece ostati. Osao je predjsjednik kluba s kojim je henry isto bio povezan, sad jos i wenger... jbg
|
Samo kratko, mislim da za Henrya dovoljno govori onaj DVD "Mojih 100 u Arsenalu" ili kako se vec zove...
Gledao sam to nekoliko puta i ono sto Henry zabija nemoze nitko drugi... Iako je otisao i iako mi je jako zao...rec cu to ponovno Henry je najkompletniji igrac danasnjice :respekt: gunner till the end |
Ono sto mene najvise fascinira kod Henrya je njegova okretnost. Gledam ga i ne vjerujem... Frajer krene lijevo (ne samo da cimne, nego i korak napravi), pa desno, pa opet lijevo, a stoperima se zavrti u glavi i kicmu si potrgaju, a Henry samo prodje... ne znam kako lik moze tako prebacivati balans tijela sa jedne na drugu stranu u djelicu sekunde, ali je majstor nad majstorima.
Usporedit Olica i Henrya je ko usporedit Cyrix 133 Mhz procesor i bilo koji Core 2 Duo :) |
Citiraj:
moze ih se usporediti...kladim se da Olic moze iscjepati vise drva od Henry-a sto posto...a da se i clockati olic,dok za Henrya bas i ne znam...bar se tako prica:fiju: |
kad trci vidi se lakoca s kojom to radi
ima lagan korak, s loptom uvijek zna kaj ce... ma on je igrac olic je igracka |
Sad kad je i sam Eto'o potvrdio da ostaje (bilo je napeto, surovali su ga Ameri iz Liverpoola i Milan), to ce biti strasno, prestrasno...Zubo - Mesija - Eto - Henry, iza njih Xavi - Deco...Mislim da ce nasa generacija imati privilegiju gledati nesto sto se, po mnogima, nije pojavilo u zadnjih 50 godina...Ne bude li nepredvidjenih ozljeda ceka nas nevidjeni nogometni spektakl u izvedbi vanserijskih klasa....
|
Citiraj:
Obrana ima sucksa naveliko, naravno Puyol :respekt: :care: :care: :care: (jos ako se bude osisao pa progleda na oba oka, onda ce sve samljeti.... ..) |
Dolazi Civu iz Rome za 12 miliona dolara...Iako, ruku na srce, dalo bi se raspravljati o njegovoj klasi, on je meni cili nedefiniran...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:51. |