![]() |
opticki mis, podloga?
koja je naj bolja podloga za optickog misa? Prije sam koristio plasticnu i neku od platnu podlogu=> (kostal 7kn i bila naj boja), sada kada sam nabavio opticki mis, ona je plasticna sranje (mis trza) a platnenu nemam vise! sada je mis trenutni na drvu, koliko-toliko je dobro. Koja je po vasem nja bolja podloga (tj. OD KOJE SE LASERSKE ZRAKE ODBIJAJU)?
|
Ja koristim obicnu podlogu kupljenu za 10kn (plave boje, hehe) i radi super. :) Imam Genius Netscroll Optical, USB.
|
nadam se da ce se jos kolega ukljuciti u ovu raspravu :-) ! DA li je bolje (sto se tice tipkovnice ili misa) da je ukljucen na USB ili ps2! Svi mi znam o da je Usb brzi, ali me bas zanima sto se tice misa or tipkovnice?
|
Citiraj:
|
moja podloga je stol, mis radi ko urica :D
|
Moja EverGlide :cool:
|
drveni stol. pucam na everglide :D
|
Ponuda od Ban Toursa za ljeto2003, zasada sluzi svrsi
|
ja neku crvenu (pamuk) s info'98 koja mi je koristila za miša od amige. kad sam prešo na optikanera moja savršena podloga s odličnom folijom i super slikom je postala totalno beskorisna.
|
koliko sam cuo od ljudi podloske za miseve, napravljene od folije su sranje za opticke miseve! ona sto si rekao, od pamuka su naj bolje (za kuglecne miseve)! A sta je naj bolje za opticke miseve?
|
Ja imam podlogu veličine A3 papira sva šarena, plastična i miš radi bez beda
|
ja imam plastificirani periodni sustav elemenata :D
kad mi vec inace ne sluzi, bar nek bude ko podloga za misa :) a sto se tice optikanera, pa najbolje bi bilo, teoretski, da bude dobro uglancana ravna podloga, tipa staklo. |
ja sam i kuglicnog misa furao bez podloge
sad imam optickog i on je isto samo na stolu podloge me zivciraju jel uvijek zapinje:fuming: |
a sto se tice USb-a , dal je bolje da bude prikopcan preko njega ili ps/2
|
Citiraj:
|
...
stol je najbolji.... Meni je miš prespor na svemu ostalom...
|
Ma za optikanera jel nije najbolja crna podloga? Ili bijela? Totalno sam izgubio pojam za boje nakon ovog pifa:D
|
Roza sa zelenim cvjetićima!!;)
|
Ma nije, najbolje za optikanera je ogledalo, rostfrei, INOX ili recimo crvena podloga što bliže boji "lampice":D
|
Ja svoj Sweex furam na stolu, nozi, krevetu i radi bez beda...
I ukopčan je u PS/2, nema razlike, a bezveze bi zauzimao usb... |
Moj na stolu od crnog masivnog stakla. Radi odlično.
|
ja imam plastičnu (20 kn ) radi super .Podlogu samo staviš na nešt i bez ljepila i ičega se priljepi pa se ne mrda ni niš . moš ju ljepit i odljepljivat kolko god očeš. Mislim da je ima kupit u masarykovoj .
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:51. |