![]() |
12 cm Vent za kučište?
Dakle trebao bi neki tihi ventilator za kučište, jer kak su ove vručine teško ga je hladit, a ovaj kaj imam TT onaj sa ledicama je dosta glasan, pa da je neki tih a dobar.
|
Xilence ,Sharkoon (silent eagle) ,Artic Cooling
|
|
Glacialtech u vemilu.Tih i jeftin.
|
Citiraj:
|
Moja preporuka ide dotičnom:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...e=0&Sifra=1862 ... sad je u case-u već neko vrijeme (oko 6 mjeseci), na outtake strani i parira Sharkoonu S na intake-u bez problema. Nije loše za duplo jeftiniji vent... Radi na 7V i stvarno je tih... |
Sharkoon... Danas sam vidio ventilator koji prekriva cijelu stranicu no nisam se bas raspitao o tome ali jako je tih no to ti nebi trbalo:goood: jako dobro hladi i ljepo izgleda:D |
Citiraj:
|
Imam 3 venta. 2 su od 120 mm, a jedan od 92.
Imam Sharkoon Economy i zanimam me kako je najbolje postavit te ventove. Trenutno mi je jedan 120 na upuhu, 1 na ispuhu. ovaj od 92 sa strane, na donjem dijelu stranice, a gornji dio sam zatvorio (mislim onaj otvor). Jel to dobro ili može i bolje. |
Ja si htio uzeti GT, međutim nemaju ga trenutno dostupno u Os, pa sam umjesto njega zemio Xilence red wing.. nije loše, uzevši u obzir da je i jeftiniji 10-ak kn od GT-a, preporučam ga!
A uz to ima i očaravajući efekt kod mladih i zbunjenih djevojaka: "Jaao, crveni ventilator!!" :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bump na moje pitanje :-)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na tvom mjestu bih napravio sličnu stvar, ali dodao samo još jedan 80 ili 92 mm vent na stražnju stranicu ispod grafe. Znači, na mjesto neiskorištenih PCI/PCI-E slotova staviš vent s vanjske strane i neka izvlači vrući zrak od grafe. S prednjom maskom radi što te volja, možeš napraviti isto što i ja ili je ostaviti cijelu otvorenu ili napraviti dva tunela, jedan za disk, drugi za proc... Mogućnost izbora je velika. Bočne ventove ne bih stavljao jer samo ubacuju prašinu unutra i rade dodatnu buku. |
ja sam skinuo bočnu stranicu i kupio 40 cm ventilator :) za sobu i okrenuo prema kompu. uglavnom temp proca je pala za 10 c, grafe za 10 c i čipseta za 20 c uglavnom to je najbolji što postoji ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:44. |