![]() |
Objasnite mi!
|
Da se proda budalama, ništa drugo...
|
pa gle..i nije baš...jes da je nepotrebno većini ljudi ali opet...ima i ljudi za 2 procesora 2 graficke 7,8 ventilatora tako da njima mozda i nije...Meni takvo nesto definitivno ne treba a vjerujem i velikoj vecini ovdje
|
Ti bogca... Al fora zgleda napajanje... I kolko konektora ima... :nuts: Cijena oko 2700kn... prava sitinica...
|
Citiraj:
|
još malo pa će elektrane počet prodavat za kućišta
|
wou fak!! 1600 Watti!!, ovo nije za nista doli za pre*eravanja tipa "ko_ima _vecega"...
|
stvarnoi...1000W je više nego dovoljno:D
|
Citiraj:
|
Ako ona mrcina od Intela, V8 ne troši preko 500W, onda je stvarno sve preko nepotrebno...
Inače, TT je najavio 2000W model... |
Nije tu ništa čudno...
Napajanje je točno onakvo kome je i namjenjeno... DFP-ovima s nelimitirano dubokim džepom da se mogu po kvartu hvalisati s trafostanicom u kompu.... Da je nepotrebna to je i više nego očito... :chears: |
Ovo je reklama, a ne potreba:)
***ate na svim forumima je link na ovo i na onog Enermax od 1000W mislim. Samo to im je vratilo sve uloženo, još da koji lola kupi i eto:lol2: |
Bilo je vec dosta o tome kako je nepotrebno pa onda uzmite primjer auta
Obicna Opel Astra te moze odvesti gdje god kazes ,no opet covjek kupi neku novu seriju iz BMW ili Mercedesa . Zasto? Pa vjerovatno radi uzitka ,znaci ono napajanje kupuje clanovi DFP ekipe |
Takve stvari uzimaš samo ako imaš j***čku 'vezu' u Elektri :D .
|
Lijepo izgleda, nema sta...
http://www.xoxide.com/lib/xoxide/ultra-1600w-x3-4.jpg Da mi je takvo, samo 500 W i ja zadovoljan. Svidjaju mi se fore da nemas nepotrebnih kablova. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
meni je najjace kad se netko pali na izgled napajanja :D Ko da ga drzi izvan kompa :)
|
+12V: 117A
OMG LOL :lol2: |
Citiraj:
lijepo to zgleda i sve to... al mogli bi stavit kakav zakon koji limitira napajanja za komp :D zašto ne počnu raditi 2x500W redundantna napajanja za smrtnike? nepotrebno? kao i mnogo drugih stvari... |
Citiraj:
***ate to ima više Ampera na 12 railu nego moje napajanje (koje je opet dosta jako) uopće :D |
ccc
prestat cemo se hvalit kak nas komp radi na 2gz@4ghz i pocet kak nase napajanje radi sa 1600W@2000W?? |
heh... mene moj chief sluzi vise nego dobro... da imam takvo napajanje sta bi spojio na njega xD
inace chief mi je pogonio preskija ocanog na 4ghz 4x512, 4xhdda 2xoptike, 6800GS... |
Meni i moj jadni fortončić dovoljan (350W PNF)...
A ovo, 117A - :lol2: :lol2: To je fakat DFP-evski :bonker: :bonker: .... |
na ovakvom napajanju bi cijela Uganda imala struje ................
(jos uvijek pod dojmom filma Last king of Scotland) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:08. |