PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Marac??? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=7238)

cyberphere 21.12.2003. 18:07

Marac???

Čuj daj mi se više javi!! Ne mogu nikako doći do tebe. Dva dana te zovem na mob šaljem poruke preko ICQ-a i ne javljaš se. Daj mi se konačno javi jel mi treba LOVA!!!!! :fuming: :fuming:

CatKiller 21.12.2003. 18:27

Pa normalno da se neće javiti ako ti je dužan :D

miato 21.12.2003. 21:40

Re: Marac???

Citiraj:

Originally posted by cyberphere

Daj mi se konačno javi jel mi treba LOVA!!!!! :fuming: :fuming:

tako je, nedaj mu da mulja da je bolestan :D

horza 21.12.2003. 22:18

! hahahahaha !
izvući ćeš ju od njega nikad :clap:

Amdejac 22.12.2003. 19:15

Ha Ha Ha.
:D :D :D

MadBoY 22.12.2003. 19:34

HiHiHIHIHIHI

tin. 23.12.2003. 20:00

Citiraj:

Originally posted by MadBoY
HiHiHIHIHIHI

Ho!Ho!Ho!

marac 23.12.2003. 21:02

Citiraj:

Originally posted by Horza
! hahahahaha !
izvući ćeš ju od njega nikad :clap:

Eto šta da dodam :confused: Horza je sve rekel :D

cyberphere 23.12.2003. 21:06

Citiraj:

Originally posted by marac
Eto šta da dodam :confused: Horza je sve rekel :D
Nije meni do love. Već sam 3 put više zaradio od te što sam spušio kod tebe. Mogao si odmah reći nećeš je dobit a ne me 3 tjedna jebat pa sutra će pa preko sutra pa bolestan sam pa lova je kod starog i takve pizdarije

marac 23.12.2003. 21:07

Re: Marac???

Citiraj:

Čuj daj mi se više javi!! Ne mogu nikako doći do tebe. Dva dana te zovem na mob šaljem poruke preko ICQ-a i ne javljaš se. Daj mi se konačno javi jel mi treba LOVA!!!!! :fuming: :fuming:
I kaj da ti ja sad velim na sve ovo :rolleyes:

Da budem bezobrazan neću, da budem fin neznam :cool:

Na mobitel me nisi mogao dobit jer je bio u autu, kasnije je bio iskljucen zbog slabe baterije što mogu potvrdit oni koji su bili na sastanku u Ceneru.

Šalješ poruke preko ICQ-a koje ja nemogu vidit jer gle kojeg čuda u subotu i nedjelju a bogami i veći dio ponedjeljaka i pola utorka nisam bio doma a posto nemam namjeru nositi komp sa sobom oliti sa stanom.

Pare buš dobil, kad nezna se. :D

Šalim se javil bum ti se sutra pa bumo dogovorili nešto sad nemam vremena a ni volje razmišljat!

:beer:

cyberphere 23.12.2003. 21:11

Re: Re: Marac???

Citiraj:

Originally posted by marac
I kaj da ti ja sad velim na sve ovo :rolleyes:

Da budem bezobrazan neću, da budem fin neznam :cool:

Na mobitel me nisi mogao dobit jer je bio u autu, kasnije je bio iskljucen zbog slabe baterije što mogu potvrdit oni koji su bili na sastanku u Ceneru.

Šalješ poruke preko ICQ-a koje ja nemogu vidit jer gle kojeg čuda u subotu i nedjelju a bogami i veći dio ponedjeljaka i pola utorka nisam bio doma a posto nemam namjeru nositi komp sa sobom oliti sa stanom.

Pare buš dobil, kad nezna se. :D

Šalim se javil bum ti se sutra pa bumo dogovorili nešto sad nemam vremena a ni volje razmišljat!

Pa onda tak kaži a ne da ja pizdim doma što se ne javljaš. Sad je kasno jel nisam u Zagrebu a bit ću tek za 2-3 tjedna

marac 23.12.2003. 22:27

Re: Re: Re: Marac???

Citiraj:

Pa onda tak kaži a ne da ja pizdim doma što se ne javljaš. Sad je kasno jel nisam u Zagrebu a bit ću tek za 2-3 tjedna
Rekel bi ti aj da sam mogel do tvog broja, mislil sam nazvat Paskea ali nisam bil siguran jel on ima tvoj broj tako da je sve zvisilo. Malo jesam zjebal situaciju ali jebiga ljudi smo i griješimo.

BTW: ako imas žiro-račun lahko ti ja to na njega uplatim ali dalje mozemo na PM ili na ICQ sutra kad ga osposobim.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:07.