![]() |
Aluminij 5mm
Da li netko zna gdje ima kupit aluminija 5mm ali da režu po mjeri koju dam? Kutina, Zagreb. Hvala.
|
Nitko?:(
|
gledal sam ja jer mi treba da "obučem" u nekaj homemade pojačala ali
su cijene dosta visoke. e sad koja od tih prodavaona i reže to neznam nisam baš gledal traži u guglu sa pojmom aluminijske ploče |
I meni treba za pojačalo.
:( al nigdi da nađem. 100% ima u zagrebu samo di. kod "malih" željezarija i tokarija ne želim ni ić.:D |
eh, ne znam kod vas gore, ali takve stvari se uglavnom prodaju u 2m*1m pločama, i košta oko 400kn, ako se ne varam...
eh sad, ovisno kolko toga ti treba, ipak mislim da ti je najbolje zaletit se do neke veće autolimarije, moglo bi se naći nešto... |
Limas-limarija Skendrović Sv.Nedjelja.
Režu,buše i pigaju po nacrtima.Tam sam naručil konzolu za AQUAdesk,faksiral skicu sa dimenzijama i bila je gotova za dva dana. |
:(
svugdje sam obišao, po autolimarija, tokarima... i nitko nema. thx enivej, nešto ću skemijat. |
čovjek ti je rekao konkretno...
jest da je 5mm malo deblje nego "inače" korišteno, za što ti uopće treba? 2 ili 3mm ploče ćeš puno lakše nać.... |
napisao sam već. za pojačalo, za kućište...
|
Imaš lima u Strojoprometu, u stvari imaš sve. Obojeni metali, Nehrđajuči čelici, Crna metalurgija, Plastika, Zavarivanje, Plinsko rezanje, Ležajevi, Alati, Kompresori, Vijčana roba.
Krug bivše tvornice cementa u Podsusedu. http://www.strojopromet.hr/ |
E tooo. Samo morat ću nekog pitat za prijevoz.:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:07. |