![]() |
Par Vista pitanjca
Nasnimih Vistu Ultimate 64-bitnu i imam nekoliko pitanja..
1. Kako i dali se uopće može isključiti UAC??? Stalno me ispituje, već mi to ide na živce... 2. Očitava mi Floppy, a nema ga uopće u kompu... :stoopid: 3. Kada ugasim komp onako u sleep, ko hibernacija u XP-u, onda se fino ugasi i za 4-5sec se opet sam upali.... ??? Možda niti nije do windowsa, ali do čega onda je....??? 4. Nisam baš previše probavao, ali gdje se isključi ovaj welcome center koji se javlja na početku... To je za sad sve.... Hvala na odgovorima... :chears: |
1. WinKey+R --> msconfig --> kartica config --> disable uac --> launch
2. iskljuci flopy kontroler u biosu 3. ne bi znao stvarno, mozda je do indexiranja ili tako nesto 4. control panel --> welcome center --> skroz dole maknes kvacicu :) |
@Spliff>Ja želim također isključit UAC ali nemam tu karticu u msconfigu u Run-u... Eo ak ti se da, pogledaj SS:
http://www.imagesforme.com/thumbs/4059Za PCE.jpg EDIT: Pomislio sam da je to toga što se tu radi o Ultimate verziji a ja imam Home premium, ali nije. Frend ima Ultimate i isto nema tu karticu... |
|
Hvala Vuco, pomogao je taj tvoj link!
|
omfg... slucajno sam napisao kartica "config"... nije config nego "tools", a bilo je tako tesko provjeriti sve kartice :)
|
evo, maknuo sam UAC, ali svejedno me npr. kad otvaram everest pita za dopuštenje... Naravno, ja jesam aministrator, ali svejedno me kolje... A dolje lijepo piše da je UAC Off....??
welcome center sam maknuo... :D , jesam bio tulac.... |
Citiraj:
|
Je javljao se, ali nisam bio resetirao komp...
Sad se ne javlja... Hvala... |
imam još jedno pitanje u vezi UAC-a... Naime, isključio sam ga, i više me niš ne ispituje, ali mi se dolje kraj sata stalno javlja Windows Security Alert da je UAC isključen... Jel se može kako i to isključiti da me ne gnjavi stalno...
|
kolko me sjećanje služi (copyright by me :D) mislim da otvoriš Security Center i lijevo "Change the way Security Center alerts me" i tam poiskopčaš sve opcije... ;) :beer:
|
Super, to je to, hvala... :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:27. |