![]() |
Graf kartica koja podržava dx10
Pozdrav,trebao bih grafičku od 512MB cijene do 1500kn i da pdržava directx10 što znači iz nove serije kartica.
|
Ako ti baš treba dx10, možeš ovu, samo što nije 512.
edit : jel' ti treba pci-e, ili agp grafa? edit2 : teško da ćeš nać nešto takvo, trebao bi ić na 8800 GTS 320, il' nešto takvo, al na oglasima jer su dosta više od 1500kn. |
Hmmm, nema takve...gledaj 8800 GTS 320 ili neku od dx9 grafa tipa X1950XT/PRO
|
8800GTS 320!!! uzimaj kako got znas i umijes!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pa covjek je pitao za 1500kn..a vi nudite 8800GTS koja stoji vise od 2000kn... http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.304 100kn vise ali imas dobru grafu |
ovo je komedija - vec i sam autor je bio vrlo 'precizan' sto treba i za kakvu primjenu ,a preporuke su u skladu sa time .... ovakve teme treba odmah pod kljuc....
|
Citiraj:
Pa ko bu htel/trebal, bu kupoval... |
Eh.. oće 512Mb i dx10 do 1500kn. Što se cijene tiče, tako šta još nema a ova karta je po njegovim zahtjevima izuzev cijene.
http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.803.327 |
Ja bih prije dodao jos 500kn i uzeo 8800GTS 320MB...Sigurnije je za buducnost ;)..
|
Citiraj:
A ti si siguran da će bez problema vrtit dx10 igre? |
Citiraj:
@ filip : ako se malo strpiš možda i dočekaš nešto takvo, ali sad možeš samo po oglasima tražit... |
Citiraj:
Isprike ako grijeshim ali...imam feeling da ti vjerujesh kako je mema na grafi presudna za dobre performanse same kartice u...igrama (shto vishe - to bolje, hm??). |
Citiraj:
Prijatelj će mi nabaviti 8800GTS 320 po tvorničkoj cijeni-puno jeftinije. :respekt: :care: :chears: |
ako neces vrtit igre na rezu vise od 1280*1024, 8800GTS 320mb ce ti bit idealna za vrtit sve danasnje igre, i vjerujem DX10 naslove, trenutno graficke stako dobre da nemozes nac igru koja bi stekala (osim ako ona nema neki problem) :goood:
ako mozes nabavit GTS po tvornickoj cijeni, uzmi bez razmisljanja |
Citiraj:
|
Citiraj:
Daj i meni sredi jednu takvu:chears: |
ajde ako ti se da nam reci kolika je ta tvornicka cijena??
|
Citiraj:
|
Tvornička cijena ti nema pdv-a pa oduzmi 22% od cijene i još ono što ti prodavači dodaju da bi zaradili nešto ali to ću ipak morati platiti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa to valjda nije tvornička,nego veleprodajna:D
BTW teško ćeš nać i DX9 grafu sa 512 mb za te pare A toliko ti i ne treba,bar za sad. |
Citiraj:
|
koje su to osim sparkle 8500 sa 512 mb za oko 900 kn ?
|
Citiraj:
|
Ajd, i mene sada bash zanima na koju to karticu tochno mislish i po kojoj cijeni?!?
Objasni nama...neukima. |
LOL koja tragikomedija, jesam se nasmijo citajuc ovo:D , ma nek nam svima tvoj frend lipo nabavi po "tvornickoj" 8800_koju_god, i bicemo sretni i ti i mi jel...:kafa:
uglavnom, ak mozes nabavit tu sa 320MB tako kako kazes, kupi je slobodno, bice dovoljna, ako krepa za godinu imas i garanciju, je da nije 512 al hebiga nemos i ovce...mda....:fiju: |
OMG. I kakve veze ta X1600pro ima sa - naslovom tvojeg thread-a: "Grafa koja podrzhava DX 10"???
Mali hint: X1600 je DX 9 grafa!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:14. |