![]() |
Novo napajanje
Evo me maznula luda da promjenim napajanje momentalno imam Chieftec 410w koji mi radi kao sat ali bih ga ugradio zeni u racunar jer njeno se cuje kao usisivac.
E sada me zanima koje da uzmem s obzirom na "veliki" izbor dobrih napajanja u sarajevu u igri su CHIEFTEC GPS-650AB-A 650W, OCZ 600W GameXStream, Thermaltake Toughpower 600W, ZALMAN ZM 500-HP 500W, XILENCE RED WING 700W molio bih za savjet koje od navedenih bi bilo najbolje meni se licno najvise svida zalman ali neznam kakvo je po kvaliteti, i naravno mora biti tiho. |
Zalman ali 600 W se dobro pokazao u par testova i dobio 9 od 10 ocjenu.
Ali radije odi na Corsaira HX 520...oba se navodno tiha |
Za koju konfu? Ova napajanja koja si naveo mogu napajati više kompova :D
|
Ubleha, mislim da imas u plusu za nekih 200KM Sharkoon Silentstorm 120 od 500W, to ti je super kupnja.
|
Znam tamo su moja raja imam i popust ali htio bih da kupim neko malo bolje po mogucnosti modularno.
Konfa ce se malo pojacati nakon godisnjeg ako ostane love nakon jadrana kojeg volim vise od racunara pa mi je to prioritet, na jesen ce neki procesor sa 4 jezgre i jos stosta pa da bude sve spremno da nezafali snage. |
Ako želiš snažno i modularno napajanje, u rangu od 800-900kn imaš odličnog Corsaira HX520W ili Thermaltake Toughpower 750W...
|
Corsair nemogu nabaviti ovdje ali Thermaltake ima kupiti vise modela mada sam ja bjezo od njih najvise radi drugih proizvoda koje fusere.
|
Pročitaj review kod johnny gurua za TT-a, za to konkretno napajanje, iznenadit ćeš se...
|
Ovdje kod nas kosta oko 1200 KN kada se preracuna, gule nas ko banane.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |