![]() |
Najbolji koncert
Zna li netko gdje je bio koncert od Pink Floyda, onaj koji je proglašen najboljim koncertom svih vremena? Znao sam i naziv tog koncerta prije...
edit : jel' to delicate sound of thunder, možda? |
Odlican je i Delicate sounds of thunder (IMHO najbolji koncertni DVD) ali siguran sam da je to Pulse.
Definitivno vrh vrhova sto se tice svirke, rasvjete, ugođaja... Oni koji su bili na toj turneji se kunu da su se tih par sati osjećali kao da su na drugoj planeti, vantjelesni doživljaj. Dvije nezaboravne scene s tog koncerta (odgledati do kraja): http://www.youtube.com/watch?v=0fIp2...elated&search= http://www.youtube.com/watch?v=HwpDf...elated&search= |
Pulse definitivno mada niti delicate sound of thunder nije los.
|
Dobra su mi oba, al' znam da je bilo na televiziji koji je proglašen, i to službeno, kao najbolji koncert ikada.
|
Citiraj:
Sramota. Takvo nešto gledat i slušat na ju-bi-tu???:wtf: :suicide: :hitthewal: Tko voli Floyde neće mu biti teško izdvojiti za izvrstan dupli DVD pa će pogledati i poslušati kako i treba:) |
I nisam gledao :D
A kolko sam vidio DVD ima samo na Amazonu. edit : to znači da je pulse taj koncert? |
Slabo si gledao-ja sam ga najnormalnije kupio u RH.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako nađem račun javim ti. |
Meni je odlicno ono na Pompeima..
|
delicate sound of thunder mmm znao sam satima gledati taj koncert..hvala ti buljo :D :D
|
Citiraj:
Sad sam pogledao, kupljeno u Croatia Records-u u Bogovićevoj. |
Citiraj:
Zahvaljujem:chears: |
Citiraj:
Ali ako imaš mogućnost svakako probaj nabaviti i Delicate Sound of Thunder i Live at Pompeii. Isplati se:) |
Kao i sve od floyda.
|
Citiraj:
Live At Pompeii imam, Pulse ću sad nabavit a Delicate S.O.T. ću posudit dok ne nabavim. Al' ne mogu čekat Pulse... |
Citiraj:
|
Joooj, svaki put kad čujem Gilmoura na gitari naježim se od užitka :)
|
Imam neki ludi osjecaj da ih je slag strefio kad su dobili racun za light i efekte :D Jako dobro :care:
|
Nabavljeno jučer, gledano do 4 sata po ponoći, i budem ponovo danas pogledao (bar još jednom :D)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |