![]() |
Preporuka!Hitno!!!!
Pozdrav ,moram za sljedecu konf uzeti neku polovnu graficku jer sam ogranicen s proracunom:AMD x2 3600,Gigabayte M55S-S3,2GB king max DDR2 800 MHz,200 Gb baracuda 7200.9,PS 400w brand.Nakon mukotrpnog pretrazivanja oglasa javio se covjek i nudi mi ASUS Extreme 850 PRO 256MB 256BIT VIVO 600 kn fix i 3 mj garancije(kaze da je kao nova,u orginal kutiji sa svim kablovima.Svida mi se sto daje garanciju.Da li da uzmem to ili ne.Molim vase preporuke hitno.Hvala
|
ta grafa vrijedi uvrh glave 450 do 500kn , ako i toliko - a koliko je stara je pitanje jer asus je kod nas davao 2 godine garancije a ako je ostalo 3 mjeseca onda nije ni blizu nova . za 500-600kn su ljudi znali davati 7600gt sa jako puno garancije tu na forumu
|
kaze covjek citiram"3 mjeseca garancije -ima ju i vise ali ne zelim misliti o tome vise od 3 mj. obzirom da mi je racun na vise stvari ne zelim ga davati.
nije koristena dalje od par sati -tj kako dolikuje grafickoj koja je prije kostala 3000kn -sva se sjaji/ventovi cisti -kutija cijela sa svim kabelima..."trazio bih ga ja i kopiju racuna.Vec par dan trazim po oglasima i totalno sam izludjen ,ono svi imaju graf. staru 2 mj ,a niko nema ni racun ni garanciju.Gledam i ovdje na trznici sve neka slaba ponuda... |
ja je nebi uzeo , jer ta grafa se smuca po newsima i plavom oglasniku vec dosta dugo i to najvise zbog irealne cijene za moj ukus , a to sto je kostala 3000kn nazalost danas tebi ne bi trebalo vrijediti nista , odnosno bar meni ne bi vrijedilo.
cak mislim da sam sa njim jednom i razgovarao oko te grafe i nesto je covjek govorio da je to grafa sa reklamcije i isto je nesto muljao za garanciju , uzeo je nisam jer sam nasao x800gto2(modanu u xl) za 400kn u plavom , to je bilo prije mozda mjesec-dva |
ok necu to uzeti.Gledao sam sade neke nove u hg spota i u oko su mi upale ove :VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X1650 LR, 256 MB, tv-out, DVI 651 kn,VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X1300 XT, 128 MB, tv-out, DVI 689 kn,VGA PCI-E EVGA, 7300 GT, GeForce 7300 GT, 256 MB, tv-out, DVI 679kn.Molim vase misljenje i preporuke
|
X1650 je jača od 7300. Jedini problem ti može biti LR (lite retail) jer to znači da nećeš dobiti cijeli bundle već će faliti koji kablić i najčešće igre koje se inače dobijaju sa FR (full retail) verzijom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:08. |