![]() |
last.fm pce grupa
tko nije član, magarac je :D
http://www.last.fm/group/pcekspert.com info o stranici/servisu last.fm registracija na: join us! |
aj em in :)
|
a kaj je to (onak po seljački :D)
|
Citiraj:
Skineš si taj program i onda ti on to bilježi i šalje na taj neki server. Onak seljački. :D |
znaci instaliras program koji se zove LastFM uz koji dobijes podršku za mislim winamp i windows media player.
ukoliko ti pijesma ima IDtag tj. nije TRACK 01 itd.. nego recimo Lepa Brena - Moj mercedes (rotfl) onda ce ti pisati da trenutno slusas brenu. ako opet slusas brenu onda ce ti pisati da si ovaj tjedan najvise slusao brenu. uz to poslusas system of a down 10 puta i jos par grupa te dobijes najslusaniju grupu/izvođača u ovom tjednu. nakon mjesec dana možeš vidjeti i grupu ili skladbu mjeseca dok naravno što si duže gore i ako slušaš dosta glazbenika složit će ti se lista najslušanijih evo kod mene jer prvi Hatebreed a drugi J.J Cale (uf gadne suprotnosti) eto to je to u kratko :) sve u svemu nište posebno..ništa korisno.ali eto nek se nađe. |
efo i mene :D :chears:
|
i mene
|
Citiraj:
|
Evo i mene :D
|
i ja sam tu!
|
Im inda club :D
|
Upao :D
Mozda bi bilo dobro da stavite logotip PCE za grupu... |
logo stavljen. faststone capture radi čuda :D
|
Probaj sa ovime, png, cisti, vektorski - spreman za upotrebu. :)
http://www.max-save.org/images/348775logo.png |
evo i mene
|
Citiraj:
|
Ajm in.
|
eto i mene:D, i de, kako stavite u sig ovo da pise sta slusam?
|
Citiraj:
|
a ja mislila, ajoj... skoro sam te išao filtrirat :D
EDIT: fairy će ti rado pomoći :) kao što je i meni :goood: |
Pitanje:
Htio bi imati statistiku onoga što ja vrtim po Winampu... Koji je najlaksi nacina da last.fm ucitava pjesme samo kad ja slušam muziku a ne cijelog kucanstva? |
Citiraj:
stavi da ti se last.fm programčić ne pokreće zajedno s winampom. pa kad pokreneš winamp, pokreni u last.fm. malo je hebada, ali ono... možda se neko dosjeti nečeg drugog, meni se spava pa mi se neda razmišljati :P 2. izbor: natjeraj ostalo kućanstvo da koristi windows media player, foobar ili bilokoji drugi player, a samo ti koristi winamp :) ne zabroavi, maknuti last.fm plugin za foobar i wmp, jer će inače logirati i što svira u foobaru u wmp najviše mi se sviđa broj 2 :D:lol2: |
evo i mene ljudovi :)
|
Dodjoh i ja. :)
|
hahah. ima nas ko rusa.
svaki put kad dođem ima nekog novog |
Citiraj:
|
Evo i mene :)
|
evo statistika grupe:
Member Demographics 14 Male, 1 Female, 4 Unsure. Average age: 26 |
Citiraj:
samo odeš u opcije i pod scrobbling odrediš u kojem folderu su ti te pjesme. |
4 unsure :D rotflllll rotlfllll hahaha imamo bipsiće ili kaj vec u grupi :D :D :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17. |