![]() |
preporucite mi dobru igru, "sa autima"
evo i ja bi se malo igrao, al uopce nemam pojma koje su igre dobre pa ne znam sta da nabavim, molio bi vas iskusne gamere da mi preporucite neku (ili vise njih) dobru simulacije voznje autica, dakle moze bit F1 ( preferiram), rally ili neke Gt utrke, samo da nije nesto tipa NFS di se ide Warp8 u zavojima:lol2:
znaci kolko-tolko realna simulacija, sa nekim natjecanjima, GP-ovima itd, i da je novija da ima dobru grafiku detalje itd... hvala:chears: |
Ne znam baš kad su pojedine igre izašle...:stoopid:
rFactor, ima mod i za F1, trebaš skinut demo verziju i mod, pa trebaš kupit key:fiju: F1 Challenge '99.-'02. To je dobra (starija) F1 igra, ali izašao je mod za 2007. sezonu :goood: LFS. TDU, ne znam jeli izašao patch koji je dugo najavljivan... :fiju: |
hmmm zanimljivo, proslijedio sam prve dvije u proces nabave, evo vidim tu ispod da hvale i Toca rejs Driver, jel to sta valja ili?
btw sta je TDU?:stoopid: (da, totalni sam Noob:D) |
kažu da je GTR2 bolji
|
TDU - Test drive unlimited ;)
EDIT: Ima još i RACE, ne mogu se sjetit ima li još koja dobra :stoopid: |
Citiraj:
Nikak da je nabavim tj imam, ali na s.ebanom dvdu :suicide: |
hvala svima na savjetima, ako mozete u 2-3 recenice opisat zasto igra valja, i o cemu se radi, zasada su mi u 1. planu F1 2007 i TDU, do kraja dana mislim da cu ih imat,
|
track mania nations-male formulice voziš full zabavno,igra je dolazila sa nekim gf7 karticama,ne znam gdje je možeš nabaviti
|
Citiraj:
|
Citiraj:
e tooo hvala takav mi kratki opis treba:chears:, da ne citam sada recenzije od 5+str po netu, najvaznije je sto kazes da je igra super igriva, thx a lot:dobar: btw, jel istina da u Toca RD svi auti imaju isti zvuk motora?:stoopid: |
Isprobaj i Live For Speed. Nisu "stvarni" auti u igri (osim BMW-ove F1). No igra je prilično realistična :beer:
|
FlatOut2 - nije baš nešto prerealno ali je full zabavno, pogotovo MP :)
|
Uzmi Rfactor, jer imas modove u nejgao koje ubacis. Vec neko vrijeme ima cijeli GTR2, a nedavno je izasao RACE. Ukratko sve sto ti treba
|
Citiraj:
inaće od takovih vožnji ne znam kako vi ali meni je jedna od najboljih Collin Mcrae rally 2 NFS 5 |
jel ima za komp formula 1 2007???
zanima me to. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
instalirao sam F1 Challenge 2007 al mi ne radi, ne znam zasto, upalim i postavim sve, al kad treba pocet vozit jednostavno se ugasi, pretpostavljam da ne zeli sljakat sa Vistom, damn, opet cu morat instaliat xp:(
EDIT: radi al treba Win 98/me compatibility mode, ali lool, ko ovo moze igrat, ne znam kako je sa volanom al sa tipkovnicom se u svakom zavoju zaletim ravno u zid!:lol2: |
test drive unlimited
Citiraj:
|
vista i igre
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
evo i nek ponoovim vase prijedloge: -TDU -F1 99-02 2007 Challenge -rFactor -Toca Race Driver, -GTR2 -RACE -track mania nations - Live For Speed -FlatOut2 -Collin Mcrae rally 2 jos jednom zahvaljujem na savjetima, mozda uskoro postanem i gamer:goood:, negdi posli lita tamo..:p |
Najrealističnija simulacija utrka je po meni definitivno Live For Speed.
|
Imam ja prijevod za F1 CH, na našem jeziku :D
|
Evo jedna od mene nemoj je propustit Track mania igra ima vise nastavak prema tome probaj ih sve bas sve igra je super nema sta.
|
live for speed,imaš demo za skinut...
btw LVS tie online racing simulacija...neću duljit o njoj ukratko 116 megi,puno užitaka,realizam,suparnici=) |
Citiraj:
|
baš sam si instaliral TM Nations (od Leadteka) :)
|
evo za sada vozim F1 2007 samo sto mi se danas Vista zblesirala pa malo pauziram, nego jel zna neko kako da ubrzam kvalifikacije, tj odvozim 1 brzi krug i da mogu odma dalje?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:43. |