PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Mreže (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Zyxel i sheranje mreze (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71751)

Damarko 12.06.2007. 01:17

Zyxel i sheranje mreze

dakle, imam zyxel router i na fletu smo susjed i ja . . on nesto skida a ja tad nemrem igrat cod :D

dali postoji nacin da ja prepolovim mrezu i da pola ide meni a pola njemu da mogu igrat cod a da mi ping nije na tristo . . .:D

hvala

Damarko 13.06.2007. 12:30

bumpich . .:)

kaj bas nitko nista nezna ?

Majestic 14.06.2007. 13:00

Citiraj:

Autor Damarko (Post 743941)
dakle, imam zyxel router i na fletu smo susjed i ja . . on nesto skida a ja tad nemrem igrat cod :D

dali postoji nacin da ja prepolovim mrezu i da pola ide meni a pola njemu da mogu igrat cod a da mi ping nije na tristo . . .:D

hvala

pretpostavljam da se radi o 660HW zyxelu. ako si ti spojen prek LANa a susjed prek WLANa pogledaj u postavkama rutera Media Bandwidth Management. tam mozes posebno za WLAN i LAN sucelje ogranicit brzinu. :chears:

Damarko 15.06.2007. 19:34

Citiraj:

Autor Majestic (Post 746020)
pretpostavljam da se radi o 660HW zyxelu. ako si ti spojen prek LANa a susjed prek WLANa pogledaj u postavkama rutera Media Bandwidth Management. tam mozes posebno za WLAN i LAN sucelje ogranicit brzinu. :chears:

to je istina ali i on i ja smo na kablu samo sto je moj laptop + na wirelessu . .

wex[hr] 15.06.2007. 23:22

Skidanje i igranje? --> Teško!

Amdejac 16.06.2007. 00:09

Skidanje i igranje neće ići.
Jednostavno to možeš zaboraviti.

Damarko 16.06.2007. 01:20

hmm .. damn . .kad se njemu neda objasnit da od***e torrente :D po 10 dana tip skida jedan album . .

Mikeyy 16.06.2007. 11:40

Neka si ograniči download i upload.

Zavisi kakva vam je veza, nek si stavi na pola obje vrijednosti, to bi ti trebalo biti dovoljno. Al on to mora i poštovati, a ne mjenjati kad se sjeti.

Ako skida torrente sa uTorrent, može u njemu ograničit. Ako želi globalno ograničit onda neka koristi program kao NetLimiter.

Nisam siguran, al možda netlimiter ima neki password za zaključavanje, tako da mu ti podesiš, staviš šifru i nema mjenjanja. (Osim ako ne izbriše program :) )

Damarko 16.06.2007. 12:18

Citiraj:

Autor Mikeyy (Post 747628)
Neka si ograniči download i upload.

Zavisi kakva vam je veza, nek si stavi na pola obje vrijednosti, to bi ti trebalo biti dovoljno. Al on to mora i poštovati, a ne mjenjati kad se sjeti.

Ako skida torrente sa uTorrent, može u njemu ograničit. Ako želi globalno ograničit onda neka koristi program kao NetLimiter.

Nisam siguran, al možda netlimiter ima neki password za zaključavanje, tako da mu ti podesiš, staviš šifru i nema mjenjanja. (Osim ako ne izbriše program :) )

e na to sam i mislio . .dam mu 512 pa nek vuce . .a meni 512 ostaje za igru dovoljno . .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:43.