![]() |
ATI Catalyst 3.10
|
|
Izgleda da su dobri
|
I-jel probao netko?
|
Ja sam probo, sve fino radi. CoD isto radi, 3dmarkovi su otprilike isti.
Moram probat jedi academy da vidim jel nesto promijenjeno u vezi sporosti cijele faking igrice. |
Citiraj:
Zaboravio si navesti da novi driveri zahtijevaju SP1:D Kaj se tiče drivera-ja bum pričekal Omegu...tak i tak ne mislim nabrijavat grafu prije 15.1 kad fino zahladni:) A onda ću je onak svinjski nabrijati sa starim driverima:D :D :D |
Citiraj:
Jedi Academy jos serucka, kad upalis dynamic glow slicke padnu s 50 na 5. :( |
Citiraj:
Pa nisam ni nabavio cijelu igru... Baš me zanima kaj bu Omega izbacio... |
Citiraj:
|
Citiraj:
DOBRA! :beer: |
Citiraj:
ccc...nekaj si živahan za nekog tko danas ima neda-mi žena-na-pivo-s dečkima-"godišnji sastanak":D :D :D Mulac jedan:) :beer: |
Dobri su 12300 3D 2001Se sa Radeon9500 , Barton2700, 512DDR333 Xerox.Oko 3050 2003 bez bugova odavno nisam vidio
tako stabilne. |
Jel ti je taj 9500 overklokiran?
Citiraj:
|
Zanimljivo je kako se grafa pri overclocku ponaša sa različitim verzijama drivera,ne clocka se sa svakim isto.
A i vidi se razlika u DX8 i DX9 testovima... Koji put sa osmicom možeš našiljiti grafu, sa devetkom pri istom clocku imaš artefakate... A da ne pričamo o tome kako je ATI u neke verzije drivera ugrađivao zaštitu protiv clockanja i tako još više usrao stvar. Ako se ne pati za dva-tri markića najbolje rješenje su Omega driveri. A i sa njima se da nabrijavati... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisam čital sve da li ih možeš koristiti i bez-ili nećeš moći koristiti kajtigajaznam koje funkcije bez njega. Npr. novi MMC zahtjeva SP1. Ja sam ga isto stavio tek prije mjesec dana... |
ja imam ******** verziju WinXP-a tako da nemogu instalirat SP1 ali mogu skidat sve windows updateove..jel treba SP1 ili ne?
No...no...:rambo: |
JE 9500 JE OVERCLOCKAN NA 342 I RAM samo 292, jer nema hladnjake a na GPU sam stavio cooler od P3.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
........
|
u release notes nigdje ne pise zasto bi trebalo imat sp1, niti sto nebi radilo ukoliko ga se nema
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:03. |