![]() |
pomoc
poznanik slaze konfu za oko 11k kn!
ja sam ovo slozio (samo za monitor nisam siguran, citao sam di ima neka sranja s panelima) e6600 1525kn DDR 1gb Kingmax x2 500kn HDD Segate 250gb, 16mb 500kn Termaltake Armor J. VC3000BNS 650kn Gigabyte 965P-DS4, I P965, 1172kn Napajanje SEASONIC 430W 570kn POV GeForce 8800GTS 640MB 2736KN SM226BW, 22" 2800KN SVE MORA BITI ADM-A OSIM SEASONICA!!!! sad recite sta nevalja?? i predlozite neki drugi monitor(po mogucnosti da bude 22'' wide)!:respekt: |
Ljudi ovdje u zadnje vrijeme prigovaraju da je Seagate glasan hard, Razmisli o zamjeni za Samsung ili WD. btw, gdje je optika?
Ploču zamijeni ua DS3 koja je dosta jeftinija, a nudi skoro isto. Ili razmisli o nekoj P35 ploči. E6600 je precijenjen za ono što nudi. Pogledaj malo usporedbu Intel proceva na Intel podforumu i vidjet ćeš da neki novi modeli nude skoro isto za dosta manje para. |
on ti ne pati na tišinu, nije nikakva picajzla!! i neki ljud govore da je jako pozeljno uzimat HDD sa 16mb keš memorije!!
-periferija nije potrebna, i trezi proc koji se kloka životinjski pa sam mu stavio e6600!!! a DS4 ipak je ovo malo jača konfa pa sam mislio da bi bilo u redu da stavim malo jacu maticnu! |
pa i E4300 se kloka životinjski, a i puno je jeftiniji.
|
ma nije sad proc upitan vec monitor!
|
A za te pare drugačiji 22" baš i nema, ali čuo sam da se i ako dobiš krivi panel da se može s postavkama do nekle složiti kaj izgleda ok....
Mislim da je samsung za sada best buy, samo šta su ga sad sje*** s tim panelima... (nema više niti naljepnice na njemu....) Inače, ovo je po meni ok, samo šta će mu proc koji se može životinjski klokati kad ima kingmaxa unutra... Ako je tako teški kloker da mu treba neki proc poput tog, onda mu baš ti rami tu ne pašu... Daleko do toga da ovo ovako složeno nije solidno, ali baš da će sad kingmax potegnuti ne znam kak... :kafa: P.S. Pretpostavljam da je kingmax DDR2, a ne DDR... ;) |
da! za***o sam se! aj mi preporuci neke klokerske rame!
|
moze li netko rame preporucit???????????:fiju:
|
Pošto više nema Crucial Ballistixa, kao alternativu bih ti predložio Supertalent 2x1gb kit PC-6400, cl4 overclock, za 850kn
|
Za maticu recimo bi ti predlozio neku iz Gigabyte P35 npr. DS4 malo skuplja al cini mi se dosta bolja (bolje hlađenje chipseta) i neko jeftinje kuciste a bolje npr. Coolermaster Centurion 534 ili Chieftec LBX-02B-B-B
|
moze onda ovako? poslije ce se kupit jaci rami...(sve iz ve-mila(doslo do promjene))
e6600 ddr2 1gb PC6400 Kingmax x2 HDD Segate 320Gb 16mb cache Monitor Samsung 931BF Thermaltake tower Armor Jr., VC3000BWS Gainward BLISS 8800GTS, GF 8800GTS 640MB MB Gigabyte P35-DS4, s775, iP35, DDR II, SATA II, RAID, FW, GLAN Napajanje SEASONIC 430W(nadam se da je dovoljno) Thermaltake Big Typ 120 AlCu Cooler sveukupno oko 10500kn? sta kazete |
Dobro je, iako bih ja prije išao na neki WS monitor, Hitachijev disk i Chieftecovo kućište, ako već ide iz Ve-Mila, inače sve ostalo je ok...
|
Citiraj:
Uzmi radije bolji monitor i jeftiniju grafu sa 320mb jer na 19 LCD-u bude dost za sve DX9 igre, a za DX10 ti nebu dosta niti ta 640mb :D |
na koji si monitor ciljao????????? i koje kuciste:D
i sta nije bolje da hard ima sto vise cache meme?? ovaj segate ima 16 a hitachi 8mnb:stoopid: ''Dobro je, iako bih ja prije išao na neki WS monitor, Hitachijev disk i Chieftecovo kućište, ako već ide iz Ve-Mila, inače sve ostalo je ok...'' |
U kombinaciji sa 640mb verzijom bih definitivno išao na veći LCD (tj sa većom rezolucijom) - 20/22'' ovisno o financijama...
Zato mislim da bi za gore navedni 19'' LCD, 320mb verzija kartice bila sasvim dovoljna, kako je to i kolega gilbert5 rekao |
evo mogao bi se uvuć 226BW(znam ona sranja s panelima ali nije on picajzla)
sad jedino kod tog widescreena... dali se moze smanjit nekako reza da bude manja od nativne(da moze igrat i starije igra tipa PES6, NFS-MW, SPLINTER CELL 3)?? |
Da, možeš smanjit rezu...
|
i vrerovatno zadnja dva pitanja:
1) dali ce seasonic430W moc gonit ovu konfu 2) na koju se rezu moze stavit ispod nativna a da bude dobra slika(226BW) u igrama(cuo sam da igre tipa PES6 nemaju widescreen reze) |
1. Moći će
2. Imaš patcheve za widescreen reze, za igre koje iste ne podržavaju... |
koji panel je najbolji uz S??
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:32. |