|  | 
| 
 Aftermarket hlađenje za 8800 series Kako je TermalTake riješio hlađenje grafičkih monstruma DX10 generacije: http://techreport.com/etc/2007q2/com...ermaltake6.jpg | 
| 
 Sonofabitch! Kol'ko dođe ovo čudo? I kol'ko tek bruji...sigurno isisa sav zrak iz prostorije.:D  Al jab' svejedno kupio... | 
| 
 ima i ono njihovo vodeno rjesenje pod imenom "tide water". Vidio ga u radu u jednom pc shopu u kombinaciji s x1900xtx i fino je odradivalo svoj posao. Cak nije ni prebucno (nisam ga cuo al njavjerojatnije zbog velike buke u shopu...) | 
| 
 Da, al kad to misle nabavit u linksu il negdje kod nas...ja ozbiljno razmišljam o kupnji tako nečega da mogu pridavit svoju grafulju do kraja... | 
| 
 Citiraj: 
 Da li mi se to čini ili su kupili 2 zalmana vf900, otkinuli višak i zavarili ih zajedno:D | 
| 
 heh, dva ventilatora, odmah u startu lose zvuci. | 
| 
 Ali puše po kompletnom PCBu ;) | 
| 
 ...i dosta grafičkih kartica podržava... Možda ima neki mod da sam jedan vent radi :D | 
| 
 Pa sigurno bi se dao prikopčati na neki potenciometar tipa Fanmate isl. | 
| 
 Zgodno. Al Thermalright to radi efikasnije, sa samo 1 92mm fanom. I skoro bih se okladio da ce neusporedivo losije hladiti od TR-a. | 
| 
 kopiran vf900-cu i spojen, nista drugo...:stoopid: | 
| 
 kopiran vf-900,što je možda i jako dobra ideja,zanima me što zalman radi,bile su neke slike navodnog vf-1000,a to mi je jako zanimljivo jer meni 8800 ne dolazi u obzir dok ne dođe neki tihi aftermarket hladnjak :) | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |