![]() |
3600 x2 Windsor
Stock hlađenje je nevjerojatno glasno.....
Nemogu to više podnašati..... Imate kakve preporuke za coolere? Cijenovni rang bi bio do 350kn recimo.:D |
malo skuplji:
Scythe Infinity Sonic Tower Big Typhoon VX jeftinjare: Freezer64 PRO HyperTX Katana |
hvala...
a di tu ide Scythe ninja plus? to mi je frend preporučio a i reci mi jel sta valja ovaj? Cooler GIGABYTE, 3D Rocket II, (socket AM2/775) iz hgspota |
ako mislis kupit skuplji uzmi u linksu Scythe Ninja+ rev.b za 300kn ili jeftiniji Freezer64 PRO/HyperTX za nekih 175kn
|
ZMAJo, Ninja je bolja od Infinity-ja, jel ?
|
hmm koliko sam procitao tu na forumu nije bolja, no opet vidio sam review-eve gdje je bolja, a i one gdje je losija...
ali mislim da se ne isplati davati jos 70kn za Infinity... ionako je 300kn dosta za cooler. jedan + kod ninje je sto se lako stavlja i sto vent moze ici na sve 4 strane pa si zriktas kak ti pase... no opet - je sto je dosta velika sa svih strana... |
Citiraj:
IMHO, i 300kn je previše za cooler, pogotovo ako će taj x2 3600+ biti na defolt naponu (neovisno o frekvenciji). Freezer ili još bolje HyperTX su odlični za takav posao, a još mogu i malo povišeni napon primiti bez problema :) |
dobro Vuco kaže, za default ili blagi clock freezer je izvrsno rješenje, tiho a i još ga možeš utišati.
a sad, što se tiče 3xx kn za cooler tu se već razilazimo :D meni freezer brisbača clockanog na 2.8ghz nije mogao dobro ohladiti pa sam odlučio uzeti infinity. bio mi je bed dati toliko para za cooler ali nisam požalio. infinity se vrti na 500-600rpm (ne čuje se) u idle-u i normalnom radu, a kad je proc pod full opterećenjem to dođe do cca 1100rpm (još uvijek vrlo vrlo tiho) i temp je do 40-45 stupnjeva (ne mogu reći precizno jer su software-i nepouzdani pa mjerim rukom :D ) uglavnom, za hard oc infinity je izvrsno rješenje, za sve ostalo tu je freezer ili hyper tx. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:46. |