![]() |
Preporuka MP3 playera
Forumaši,
molim vas da mi preporučite mp3 player tj.frend me nažicao da mu kažem koji player valja. Ja iskreno baš i nisam siguran kojeg bi mu preporučio pa bi vas zamolio za pomoć. Ciljali bi isključivo na kupnju u linksu Raspon cijene od 300-600kn. Molim vas da obratite najviše pozornosti na kvalitetu zvuka, te naravno minimalac 1gb prostora. http://www.links.hr/index.php?option...&sort_ord=desc evo vam i link da ne morate klikati do linksa :) Hvala i lijep pozdrav EDIT: zaboravih napomenuti da bi bilo poželjno da je Li-Ion baterija |
Iriver T60, 2 GB za 609 kn.
|
definitivno ovaj iznad
jedan od boljih |
da ali T60 2gb koristi AAA baterije. Imate li preporuku za nekog sa Li-Ion baterijom?
|
Te AAA baterije ti traju 30-ak sati slušanja (što po mojem mišljenju i nije baš tako malo), možeš kupiti i 2 komada punjivih i samo ih onda mijenjaš kad se koja isprazni
|
mm 30ak sati stvarno je puno. onda će to biti novi player od frenda :)
tnx ekipa ako netko ima nešto pametno može slobodno napisati :) lp |
Ako mu te koje bude dobio sa playerom budu preslabe, neka onda pogleda jače modele. A što se tiče playera, već ga je većina ljudi na reviewu nahvalila da ima odličnu kvalitetu zvuka, dobar dizajn, jednostavnost korištenja, dugotrajnost baterije, dobre sluške itd... Ako uspijem skupiti lovu i ja ću si ubosti jednoga :D
|
ma slušalice će ovako i onako kupiti sony..ja ih osobno kupujem i držim da su mi najbolje definitivno :)
150kn svake godine i "mirna bosna" :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:07. |