![]() |
Udobnost
Ajmo kompanjoni, svi se hvalite kakav kopm i mašine imate, sada da čujemo kakve stolce imate?
|
Re: Udobnost
Citiraj:
|
Ajmo ljudi javljajte se.Ja imam kožnu "direktorsku":D od 1300 kn.
Jedva čekam da netko kaže: "Ja još uvijek furam onog plastičnjaka kojeg sam imao u 5. osnovne.Malo je izlizan ali je ok.!":D |
Citiraj:
|
fotelja.
neka stara, rasklimana :D uskoro mijenjam sa "predsjednickim" stolcem za 800injak kn :D |
Evo da ne duljim moja je ovakva
http://www.dom-exclusive.hr/uredski/..._DominaTex.asp samo sa drvenim držačima ruku. |
Baš si srećković, a ja mislio da si sve pare potrošio na makinu.
PS. Tajkuni zavladali Hrvatskom!:D :beer: |
Opet tko ima veći....stolac :D rasprava :)
Ja imam neku prastaru uredsku kršinu, već je i oldtimer , hidraulika ne radi itd. |
Citiraj:
Ma ta stolica ima preko 2 godine. A šta misliš zašto se zovem Srećko? :D :D |
Kozna od 300DM, koja je dosla prije 4 godine kad je stara odsluzila svoje
|
uredski stolac za neke sitne pare
|
Plasticni stolac od 20kn!
|
ja sam imo neku ultra-super-duper-fenomenalno-"udobnu" s hidraulikom, kotačićima na vrtenje blablabla.... i onda sam ju maknul i pood rit stavil drvenu statičnu masivnu kraljevsku stolicu s ogromnim i fakat udobnim jastukom. i ne želim
|
Što ne želiš?
|
Citiraj:
|
Ja maznul stolac iz kuhinje:D
Baš je dobar.:D |
Meni je soba mala tak da nemam mjesta za stolac. Sjedim na podu :D
|
DOma: stolica od skaja ( imitacija kože ) - direktorska za 950 Kn u Mercatoneu.
Na poslu: prava koža - polu direktorska ( nema povišenje iznad glave ) - cijena - ne znam, dobil je prošle godine za Božić, ali mi se čini da je malko masna po to pitanju, niš kaj bi si ja mogel kupiti :D |
imam neku smrdljivu plasticnu...:rolleyes:
|
ja imam veelku fotelju na cveteke i gujde> uzorak+ima i kotace kaj drze moje najako tijelo,siroke naslone za ruke di stane 2-3 sendvicka ili jr i jrka saki zi jedne strane,zavisi kaj se spripodablja na ekranu!!!!! jest da malo skripoucka kad sednem...bice da je to zbog starosti..:rolleyes: :p :p
|
ja imam stol SHENBAO, platio sam ga oko 1800Kn, a stolica, malo smjesno ali istinito! Sjedalo iz Yuga 55, sa naravno posebnima napravitim nosacima! Sada naovaram starce, nasao sam u emezeti direktorsku stolicu (bas za mene) 800Kn koza,nosaci za ruke, super je! :D
|
Ja imam neku na kotačiće i idrauliku, zelene boje...
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:28. |