![]() |
20" 3500kn monitor LCD
Ajde ljudi gore vam sve pise. Limit mi je 3500kn. Neki kvalitetan 20" WIDE display. Sa sto duzom garancijom.
Kada mislim kvalitetan mislim na monitore sljedecih proizvodaca. Dell, NEC, Eizo Zahvaljujem unaprijed. Primarno mi je obrada fotografije, zatim igranje. |
Dell 2007WFP
|
Taj dell je i meni upao u oci. Ali postoji jedan problem. Na nabava.net vidim da se po razlicitim cijenama prodaje. od 3100 - 4000. Mora biti neka razlika. Koliko sam citao kod njih je razlika u matrici, a ja ne zelim vise imati TN matricu. Tako da molim pomoc i u vezi toga.
|
Citiraj:
AL TO JE SAMO ZA 5:4 MODEL MODEL 16:10 tj WIDE display postoji samo sa S-IPS matricom... tako da nemas straha ...naj jefriniji je M-computersa... |
E thx care. Puno si mi pomogao. Onda kupujem Della. Napravit cu i kratak review kad ga kupim, jer kolko vidim na netu nema bas previse review Wide modela. :)))
Hvala svima pozz |
Pogledaj si i Philips 200WP7ES Brilliance,imas ga u autronicu za oko 3200 kuna.Isto je S-IPS matrica.
|
Citiraj:
link... http://www.prad.de/guide/ergebnis_ve...it=vergleichen nema philipsa sa IPS marticom ispod 3800kn.... |
Tftcetral izbaci ovo : Philips 200WP7ES8ms G2G20"WS LG.Philips S-IPS (LM201W01)
Sad ni sam ne znam :stoopid: |
ha odi u autronic i pogledaj doticni monitor, ako ti to pise ima s-ips, ako zelis mozes ga odma i kupit.
lutrija s matricama ti je navodno ista i na dellu i na philipsu. proseci se po trgovinama i pregledaj matrice, jeftinijeg od 2 koja nades kupi i to je to :) |
na wide modelima dell-a nema lutrije u europi jer dolaze samo sa s-ips matricom
|
philips mislim da 00 verzija ima pva, a 01 ips
|
Citiraj:
|
uzmi philips, monitor je daleko bolji od Della. daleko bolji.
a ujedno bi ga i možda moj prijatelj prodao, kupi ga prije par tjedana. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |