PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Star Trek Legacy (užas) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71402)

Sand 08.06.2007. 02:58

Star Trek Legacy (užas)

Smeće od igre. Bolje bi mi bilo da sam si sam stavio virus na komp nego ovo instalirao. Kap koja je prelila čašu je brisanje drivera od monitora (pored svih mogućih i nemogućih blokiranja).
Bthesda :finger:

MAHER 08.06.2007. 03:02

ja prošao igru još prije par mjeseci bez ikakvih problema,nije neka savršena igra,ali nije ni loša

tomifish2002 08.06.2007. 10:17

ma daj, igra je teški užas. starfleet command 2 i 3 su 10 puta bolje igre (iako su zbugirane do jaja)

MAHER 08.06.2007. 12:28

nisam igrao starfleet command,ali kažem ovo koliko god je loše ja sam prošao i story(jedini razlog zakaj sam igrao) je ok,nekak imam dojam da fale kardasijanci,to mi je najveća zamjerka

Sand 08.06.2007. 15:08

Citiraj:

Autor MAHER (Post 740997)
nisam igrao starfleet command,ali kažem ovo koliko god je loše ja sam prošao i story(jedini razlog zakaj sam igrao) je ok,nekak imam dojam da fale kardasijanci,to mi je najveća zamjerka

Priča je O.K. Ali daj odi na forum na službenoj stranici i vidjet ćeš koliko tamo zaljubljenika (poput mene) u Star Trek pljuje po igri. Igra nije ni polu proizvod niti trećina proizvoda. Platiš, a dobiješ zadnje smeće.
Slika je lijepa, brodovi su lijepi, AI je loš, sve je O.K. ako voliš Star Trek, ali gameplay je 0, bugova ima malih 122, možeš ju proć do kraja, ali je li igriva, nije.

vlincx 08.06.2007. 15:30

Ma igriva je samo moraš se prilagodit razmišljat ko Picard pucat lijevo desno gore dolje. pojačavat štitove i oružje u pravom trenutku. Najveće problem je baš kad te krene znači dereš sve živo i neživo rasturaš borg spašavaš romulance i klingonce igra završi. Neznam kakva je mrežna igra ali bi bilo bi zanimljivo probat

MAHER 08.06.2007. 22:44

Citiraj:

Autor Sand (Post 741114)
Priča je O.K. Ali daj odi na forum na službenoj stranici i vidjet ćeš koliko tamo zaljubljenika (poput mene) u Star Trek pljuje po igri. Igra nije ni polu proizvod niti trećina proizvoda. Platiš, a dobiješ zadnje smeće.
Slika je lijepa, brodovi su lijepi, AI je loš, sve je O.K. ako voliš Star Trek, ali gameplay je 0, bugova ima malih 122, možeš ju proć do kraja, ali je li igriva, nije.

dobro o tome koliko i kak se plačaju igre u hr je druga priča(ako znaš kaj mislim:chears: ),a nisam rekao da je igra nešto pretjerano,za proči i bacit disk :D

Sand 09.06.2007. 08:57

Citiraj:

Autor MAHER (Post 741450)
dobro o tome koliko i kak se plačaju igre u hr je druga priča(ako znaš kaj mislim:chears: ),a nisam rekao da je igra nešto pretjerano,za proči i bacit disk :D

Sad se već razumijemo. :chears:

Vido 09.06.2007. 11:21

Po onome što čujem o ovoj igri, mislim da ću se držati dobrog starog Bridge Commandera.

Panzer 09.06.2007. 14:17

Bridge comander je zakon, da bar nekaj novog tipa njega naprave.
Legacy sam igrao par misija i bye bye. :)

MDT 09.06.2007. 14:40

upravo tako, bridge commander + kobayashi maru mod = najbolja trek igra :D

Vido 09.06.2007. 14:44

Citiraj:

Autor MDT (Post 741809)
upravo tako, bridge commander + kobayashi maru mod = najbolja trek igra :D

Upravo to je i najbolje kod te igre. Može se proširivati i nabrijavati do mile volje. Ima za skinuti barem 10k brodova, modova, skripti, poboljšanja...

Ma zakon :goood:

Wade 09.06.2007. 16:56

slazem se sto se tice BC, ali meni je najbolji Starfleet command 3:D

Legacy sam igrao par dana nakon dugo vremena iscekivanja i naravno razocarala me, ne toliko bugovima nego uglavnom zato sto je bila dosadna i bez puno opcija

BlackDwarf 10.06.2007. 16:37

Meni je najbolji Klingon Academy i Starfleet Command 3.

LuXor 10.06.2007. 22:20

Elite Force 2 - jedina Trekkie igra koja me malo dulje držala...

Panzer 10.06.2007. 23:29

Ja sam ST: Bridge Commander prosao 2 puta, prezakon igra, totalno sam se uzivio u radnju. Kaj se dobi s kobayashi maru modom? Jel to za single ili multiplayer?

Vido 11.06.2007. 09:39

Citiraj:

Autor Panzer (Post 742991)
Ja sam ST: Bridge Commander prosao 2 puta, prezakon igra, totalno sam se uzivio u radnju. Kaj se dobi s kobayashi maru modom? Jel to za single ili multiplayer?

I jedno i drugo. Ne znam da li je u pack uključen i NanoFX 2, ali njega svejedno moraš imati. On će ti poboljšati efekte eksplozija i sl. KM ti donosi kekoliko desetaka visokokvalitetnih brodova (Fed, Card, Kli, Rom, Borg...) i modova kao npr bolje upravljanje energijom po brodu, pucanje naslijepo, nova torpeda i još puno, puno toga.

Ako te zanima, imaš tu za skinuti: http://bridgecommander.filefront.com...Mod_Pack;48457
Tu ima još brzo toga, a što je najbolje, sve je besplatno :goood:

Panzer 12.06.2007. 01:21

Ok, skidam. Jel ima neki resolution mod za ST:BC? nemam opciju 16:10 rezi. :(

Mad_Duke 12.06.2007. 01:52

Ako cemo o najboljim trek igrama, onda bi rekao

Birth of Federation
i obavezno, jedna od najboljih avantura ikada, a najbolja ST sigurno
ST - TNG : A final unity

Vido 12.06.2007. 08:04

Citiraj:

Autor Panzer (Post 743946)
Ok, skidam. Jel ima neki resolution mod za ST:BC? nemam opciju 16:10 rezi. :(

Stvarno ne bih znao. Znam da su neki modovi (ne znam sad više koji) otključavali i više rezolucije, ali ne znam je li bilo 16:9/10 reza među njima.

R@zzoR 12.06.2007. 10:16

Meni igra nije loša, priča ok. Ali razočaralo me to što sam očekivao malo više ili približno opcija i mogućnosti kao u Starfleet Command 3. Brod se ne može upgradeat, preusmjerenje energije je usrano napravljeno i nemožeš se sudarit s drugim brodovima.....ima tu još toga ali mi se neda nabrajat.
Sve u svemu očekivao sam puno više.
Starfleet Command 3 - najbolji Star Trek koji sam dosad zaigrao.

FREAKenstein 12.06.2007. 12:37

Nisam igrao tu igru, no čuo sam kako su se neki jako, jako razočarali , pogotovo zato što se igra dobro reklamirala prije prodaje :baad:

Baja 001 13.06.2007. 18:48

Citiraj:

Autor Sand (Post 740800)
Smeće od igre. Bolje bi mi bilo da sam si sam stavio virus na komp nego ovo instalirao. Kap koja je prelila čašu je brisanje drivera od monitora (pored svih mogućih i nemogućih blokiranja).
Bthesda :finger:

UŽAS^n+1:banned::banned::banned:

yedwy 13.06.2007. 18:56

ja sam je odigrao još prije 2-3mjeseca... Odma kad je izašla sam je skinuo...

anyway tehničkih problema nisam imao s njom (bar ne većih tu i tamo crash koji) i definitivno mi nije obrisala nikakve drivere, pije bi to mogao kakav problem s crackom bit pa da je zato pomela drivere...

Što se tiče priče i ostalog - dobra ideja ali provedba je dosta slaba a igra je i jako kratka...

BC je zakon to je istina a i KA je dobar makar mi ne radi s novom grafom i driverima, stalno se brejka... tja... :(

Gjurovski 22.06.2007. 01:17

Da nazalost bio sam ljubitelj serijala SFC mislio sam da ce ovo biti slicno samo mozda bolji engine, kad li ono arkada za Sony-ev dual shock kontroler... kako sam ju instalirao tako je i bi bila i obrisana... efekt raspadanja broda nakon eksplozije se nije promijenio mislim od prvog nastavka SFC-a a nije mi se dalo zmirkati svaki put kada unistim neprijateljski brod... :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:45.