![]() |
Links-akcija-X1950GT
U Lniksu je akcija za vikend....
SUBOTNJA AKCIJA* (09.06.2007.) - VGA PCI-E SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT, 256MB DDR3 - 929kn ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) DirectX 9.0 - Shader Model 3.0 / OpenGL Support Windows Vista™ ready ATI CrossFire™ support Jeli ima kakva bolja kupnja za te pare ili eventualno 100kuna vise? Kako se overclocka doticna kartica,ide li sta gore? |
isplati se svakako
|
Čini se da ima nešto bolje:D
U Ve-Milu Powercolor X1950GT za 891kn |
hebote,ali ste brzi....taman sam mislio da kazem neka zatvore temu jer sam nasao odgovore,nesto sam krivo tipkao u trazilicu pa nije naslo ni jednu temu sada,gledam ima ih tisucu i svi kazu da je ok kartica i da uz pomoc druga zalmana se da lijepo overclockati...
sta je bolja ta u ve-milu od ove u linksu? koju je bolje uzeti? |
Uzmi koja je jeftinija, čip je čip...
|
uzimaj sapphire ipak je kvalitetniji od Powercolor-a
|
Hm...sada je 1-1...
nego ja sam u Milanu pa sam mislio da cura rezervira karticu u ve-milu jer u linksu ne mogu rezervirati jer je akcija,pa da ne izvisim...hm..razmisliti cu... |
Citiraj:
|
ali ovih po web cjeniku nema u ve-milu ...
|
@Bravo - glupost
@giga - Sapphire je skuplji 40ak kn i nudi 24mj garancije, dok Powercolor nudi 18mj... @Router - ima ih, pogledaj bolje :) |
ima ja gledao prije pola ure...pise novo
|
ma i tako to nece biti u kompu 24 mjeseca,to ce se prije utopiti...
uzeti cu sve u ve-milu da ne kompliciram a i imogu rezervirati...valjda.. decki hvala puno... |
eh , pa pogledajte bolje - zeleni krug sa neispunjenom sredinom ne znaci da ih ima , nego da je u dolasku... :)
|
Pa dobro, doći će :)
|
Sto prije to bolje . ionako imam nekih reklamacija za prebiti sa ve-milom , taman ova grafa i neko napajanje pa da mi celeron uziva .... bar dok novi celeroni conroe-L ne dodju .
|
Nazovi ih ili se prošeći do prve poslovnice i rezerviraj karticu. Eventualno (ako bu trebalo) platiš avans i kad stigne nemaš straha da te bu neko preduhitril.:)
|
Citiraj:
Vani su dosli zajedno sa Pentiumima E2140/2160, Asrockica mi stoji u kutiji i ceka Celerona :) Vidio ih na Asbis stranicama, ali cjenik je samo za distributere, zna li netko nesto vise? |
Jedna opaska - ta Powercolor nema ni temp senzora :p A takodjer nema ni dual-DVI :D I da, ATT je ne prepoznaju, obzirom na to ne moze se regulirati vent od coolera koji je inace vrlo glasan. Jesam li je dovoljno popljuvao? :) I da, Sapphire ima duzu garanciju.
BTW bas sam danas vadio mast svojoj Sapphire X1950GT - GPU stabilan na 655MHz. Ne znam je li to pravi max, mada sumnjam da moze vise. |
Jel možeš podešavati voltažu čipa i meme u AtiToolu?
|
Citiraj:
raspitao sam se okolo za te celere , i nitko nezna nista konkretno , cak razmisljam za vani negdje piknuti . |
Citiraj:
Citiraj:
A zasto uzimat tog celera? Radije E2140, nije puno skuplji a DC je. Obzirom na dijeljeni cache u slucaju single-thread aplikacija (dakle one koje ne opterecuju obje jezgre) imas gotovo uvijek citav cache (tj. 1MB) na raspolaganju. I naravno, po potrebi mozes imat upaljen AV i kodirat video :) I sve to za samo nesto vise love nego taj celer. :) |
Ne znam zasto , ali nek mi je ljepse da mi pise celeron kad ga palim :)
2140 je dosta povoljan , oko 600kn mislim da sam ga gledao , pa mozda i to ne nije lose sa obzirom da klokanje ne bu islo . Ima dobar review na hardware zone za x1950gt , cak mi s cini da je to bas takva koja bu na akciji . |
Da, to je ta. Takvu i ja imam :)
WTF?! Palis se na celera :D E2140 ima jos jednu veliku prednost: ima ga za kupit :) |
Ajme sto ste napravili od moje teme,samo intel...ajme... :)
nego hvala onda cu uzeti u linkus saphire...puno hvala... |
Zanimljivo je kako nikad ne pogode akciju kad meni triba:lol2:
Il kasne il urane il nude srednju klasu, a ja tražim visoku, il obrnuto:chears: |
sapphire je definitivno kvalitetniji od pcolora,sapphire i asus su ati vodeći...
ja sam jednom bacio oko na 1650xt i pregovaram sa čovjekom,odma čim mi je rekao da nema temperaturnu sondu sam reko sry al ne uzimam... |
Eto kupljeno u Linksu...
x1950gt saphire...kuci cu biti tek za dva tjedna a komp je kod mene u Italji tako da cu plakati jos 2 tjedna sa ovom na ploci...x550...smrc smrc... hvala svima na pomoci... |
Dobro si izabrao ...super je Sapphirka
BTW ova Powercolor X1950GT za 891kn nije na akciji vec je to nova sluzbena cijena sto bi reklo da ce uskoro padati cijene i ostalih |
E tako tako sada kada sam kupio neka padaju,to je sasvim u redu...pih...
|
Powercolorka ima enormno bučan kuler, imah je, užas, nema termalni sensor....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:11. |