![]() |
Next gen konfa - AMD
Pozdrav ekipo : )
Evo doslo je vrijeme da se zamijeni stari komp. Limit mi je 6k kuna i zainteresiran sam za neku dobru AMD konfu. Ajde ako se nekom da molio bih da preporucite koju maticnu,proc,grafulju,rame,napajanje i kuler da uzmem te neko kuciste ? Hard,monitor,tipkovnicu mish,zvucnike i ostale stvari imam :) Eh da,nisam reko,konfiguracija mora bit orijentirana na gaming i filmove. Unaprijed hvala svima na pomoci! Poz, Matija |
1. Prijedlog:____________________________________________
Procesor: Athlon64 3600+ X2, sck. AM2, BOX - 525 kn (Ve-mil) Cooler za procesor: Freezer 64 Pro - 168 kn (Links) Matična: Abit KN9 Ultra, nForce4 Ultra sck. AM2 - 563 kn (Links) Memorija:
Napajanje:
_______________________________________________________ Ukupno: 4.593 / 4.878 kn.....sve iz različitih dućana 2. Prijedlog:___________________________________________________ Procesor: Athlon64 4000+ X2, sck. AM2, BOX - 769 kn (Ve-mil) Cooler za procesor: Scythe Katana 2 - 230 kn (Links) Matična:
Grafička: XFX 8800GTS 320 - 2.062 kn (Acquisitum Magnum) Napajanje:
______________________________________________________________ Ukupno: 5.230 / 5.480 kn.....sve iz različitih dućana |
Samo me interesira (ne kritiziram:)) zasto si odabrao plocu s nforce4 ultra, a ne nesto s nforce 550/570?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Skombinirat cu sad nesto od ova dva prijedloga pa bum kupil =) Nadam se da bu vijek trajanja bil 2.5 g bez nadogradnje ^^ Pozz, Matija |
Citiraj:
|
+ HR-05 SLI NB hladnjak ;)
|
Sumnjam da ćeš proći 2.5g. da neš niš nadogradit ;)
|
sta intel nije bolji od amd-a
|
ne :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
naravno da ces moc 2.5 god bez nadogradnje,pusti njih sa njihovim prognozama...konfa sa 2.5ghz 1gb rama i 9800pro može vrtit sve danas,ja sam donedavno imao 512 rama i 9600XT..nikad problema..
|
Citiraj:
|
Nemojte da ovo prejde u AMD vs. Intel okršaj, jer od takvih stvari niko nema koristi. Niti AMD dela tak šrot procesore kak se to prikazuje diljem neta od izlaska Core arhitekture, niti je Intel bog i batina kaj se tiče procesora. Svako kupi ono kaj mu treba - svejedno dal je to Intel ili AMD.
EDIT: Citiraj:
|
nije mi to ni bila namjera :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |