![]() |
New case
POzdrav. Novi sam ovdje i trebao bih pomoć. Kupujem nvo kučište, imam 600 kuna na raspolaganju, treba mi obično kučište koje ima dobar protok zraka jer u njega ide E4300, p5b-e plus i balistixi. Ventovi koje bih stavio će biti nexus real silent fan! Mislio sam nekog čifteka, ali molio bih vaše stručno mišljenje! Hvala
|
CM Centurion 534 je moja preporuka
|
moja preporuka bi bila THERMALTAKE Armor Jr. VC3000BNS..
Jest da je cijena kojih deset-petnaest kuna viša od 600 kn, ali po meni jedno od najboljih kučišta, pogotovo što se protoka zraka tiče. Ja imam i Jr. i Full tower i fakat su zakon kučišta! |
|
Chieftec LCX-01SL-SL-B, 525kn za cash.
Kuciste je odlicno (Vrlo slicno mom), ima 5x92mm za ventove (3x HDD, 2x Stranica) i 1x12mm otrga. |
Citiraj:
EDIT: Gledam slike po netu i mislim da ću staviti dva nexusa ispred hardova, zatvoriti onu rupu nasuprod njima takda zrak bude u kučištu, staviti jednoga na donju rupu na stranici i jednoga iza, na procu će biti Scythe Infinty+120mm nexus! To će biti dovoljno za dobar airflow? |
s chieftecom neces pogrijesiti, dobro kuciste. s tt-om hoces.
|
čuf nije bash tih, ima ga susjeda, previse je rupav i ventovi se dosta cuju, stavio sam joj ih na 8V (na manje su beskorisni) i opet se cuju, tak sto se tisine tic bash ga i nebi pohvalio,
da je kvalitetan, je, kao i prostran, al nije tih... Centurion je po meni bolji izbor od TT-a bjezi sto dalje |
Citiraj:
|
Inače planiram zatvoriti sve nepotrebne rupe na kučištu i obložiti ga s zvučnom izolacijom. Koja od ovih je najbolja https://www.cool-pc.org/cgi-bin/b2cs...cat=51&prod=35
I,da. Dal mogu hardove obložiti s tom izolaciom, dal će se pregrijavat? |
Hardovi ce se oblozeni pregrijavat, no ako oblozis case oko njega, a ostavis jedno cm-2 za zrak oko hardova ces dobiti i tisinu i dobre temp.
Ventovi na bocnoj ti IMHO uopce ne trebaju. |
Ma uzimaj Chieftec LCX-01SL-SL-B dok mozes.
|
Citiraj:
|
Dok ti neko ne uvrti u glavu nesto o TT-u.
Nadam se da ovo nece preci u spam i OT te da se tema nece lockat. |
OK!! Niste mi rekli za onu izloaciju, koja je najbolja(gore je link)? A hard bi ovak:http://www.imagesforme.com/thumbs/9705untitled.JPG
na slici: crveno:izolacija, ovo u sredini hard i razmak između harda i izolacije je 1-2 cm! jel tak dobro? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Od ona 2 dostupna u Linksa preferiram Rebel9 Economy-Edition. Naime ne volim baš 250mm vent:D |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:48. |