![]() |
SE W300i i slusalice...
Samo kratko pitanje: koje slusalice dolaze uz SE W300i? Sestra danas kupila mob, a ja sam ocekivao HPM-70, kad ono dosle HPB-60.
HPM-70 su ove: http://ec1.images-amazon.com/images/...-L._AA280_.jpg a HPB-60 ove: http://www.sotmarket.ru/images/product/akb/hpb60.jpg Jesmo li prevareni? Na netu procitah da dolaze te HPM-70. |
ne znam jer si prevaren , meni su prosla 2 kroz ruke , oba iz Vipovih paketa i oba su imala hpb-60 .
|
Citiraj:
Ipak mi nekako cudno. Moze li jos netko potvrdit iz svog iskustva, cisto da budem ziher? |
Hm čudno, moj frend je uzeo dotični, i dobio HPM-70...
|
Tako sam i mislio, jer su te HPM-70 Walkman model.
Sad sam zbunjen. Enibadi els? |
OT - ima li gdje online kupiti te HP-70 slušalice ili ako netko zna neki dućan u Splitu ? tnx
|
frendica kupila pred mjesec dana i dobila hpm-70, tak da stvarno ne znam...
Citiraj:
|
Eto. Sad kontam da se zalim. Obzirom da je potpuno logicno da uz walkman model mobitela dodju i walkman sluske, i obzirom da ovdje situacija stoji 2:2, zalit cu se. Pa cemo vidjet.
|
zali se , u pravu si , poslao sam jos sinoc sms kolegi koji se bavi ozbiljnije time i on kaze da uz w300 moraju ici slusalice sa adapterom na 3.5mm ( ne zna covjek oznaku , ali zna sto ide - cak ih je opisao sa one koje imaju one gumice koje idu u uho ) . a za ove iz vip paketa koje sam imao kaze da vrlo vjerojatno su posto su teelfoni bili brand za mrezu , stavljali slabije sluske da bi cijena bila profitabilnija za operatera .
|
Citiraj:
BTW koliko su te sluske inace? Di ima u zg? |
|
Od prijatelja dvoje ima W300 i oboje su dobili HPM-70.
Sad što su oboje mobitele dobili na Coca Cola nagradnoj igri :roller: |
Pa kolko znam u Coca Cola nagradnoj igri dobivaš w200, a ne w300?
A što se moba tiče definitivno dolaze walkman slušalice tj. hpm-70, prijateljica mi je kupila taj mob i dobila hpm-70 sluške. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije baš da su TOLIKO dobre, možda mrvicu precjenjene ;)
|
Citiraj:
|
nema sta nego se zalit, te sluse sta si dobio su otpad, a hpm70 su jako dobre sluse, neusporedive sa bilo kojim drugim sta dolaze sa mobitelima, zali se!!
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:56. |