![]() |
AMD Athlon X2 BE-23xx serija
Citiraj:
|
Pa ono, ne spadaju u high-end procesore već je na prvom mjestu što niža potrošnja i zagrijavanje...ako nije jasno prepravim, ali mi ovak zvuči OK...
|
zvuci kao da su sporiji od starije generacije pri istoj frekvenciji...
kolko sam ja vidio pada u performansama nema, a i ima nesto bolji mem kontroler od starije generacije. osim toga, zar nebi svima nama trebala biti na prvom mjestu manja potrosnja i zagrijavanje? |
Pročitaj test:
"High-end processors are currently slated to be "G" class, and will be Phenom based X4 and X2. The "B" class, which is what we're covering today, will be the mainstream performance processors. The "L" class CPUs are the budget and entry level processors." Naravno da se ne misli na pad performansi u usporedbi sa starijom generacijom ...a ovo što se zagrijavanja i potrošnje tiče. Postoje klase procesora i točno se zna što je na prvom mjestu s obzirom na klasu. High-end procesoru će na prvom mjestu biti performanse, pa tek onda zagrijavanje i ostalo..dok uje kod ovih procesora ipak malo drugačiji omjer.. |
upoznat sam sa svim oznakama i klasama.
no ovdje se radi o "starim" brisbane procesorima. dok god ne predstave phenome mislim da je ovo ipak nekakav vrh ponude, gledano iz perspektive naprednijeg korisnika :) no svejedno, cak i kod barcelone, amd je jako puno paznje posvetio potrosnji http://www.fudzilla.com/index.php?op...1321&Itemid=35 |
No, sve Ok da ne duljimo dalje prepravio sam pa mislim da je sad sve jasnije...
|
puno ugodnije za citati :)
keep up the good work :chears: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:28. |