![]() |
Kasda+APLinksys_Problem
Bok!
Umrežio sam Kasdin modem(sa iptv) i Linksys-ov AP te spojio sa kompom1 mrežnim kabelom. Napravio sam vezu između drugog računala koji ima D-linkovu mrežnu karticu i AP(mreža radi+). Problem je u tome što kad pokušam otvoriti IExplorer na računalu 2 nemogu ostvariti konekciju na Internet(canot display page). Pa ako netko ima savjet molim da pomogne. Thnx |
spojio si dva AP-a ili si drugi komp spojio na isti AP?
|
IP Kasde je 192.168.1.1, postavi AP na 192.168.1.2, računala 192.168.1.5, 192.168.1.6 ili na "auto". Gateway je IP od AP - a tj. 192.168.1.2.
U postavkama AP - a i u postavkama računala unesi DNS - ove svog provajdera (vidi Sticky). |
re
Hvala!! probat ću to napravit.....pa se javim
|
Luud
Bok
Ljudi luud sam neznam u čemu je problem ali nikako da komp2 dođe na net. Promjenio sam Ip od rutera i sad je 192.168.1.2 a kasda mi je na 192.168.1.1. Prvi komp ima svoj IP drugi svoj s time da mi je default gateway na kompu2 ip od rutera a ne kasde i opet se ne spaja. Def. gateway na glavnom kompu mi je ip od kasde. Help help! |
Po postu se nevidi, jesi unio u AP i kompove DNS?
|
re
Jesam stavio sam u AP HT-eove DNS-ove(dva komada) i stvarno mi nije jasno. Neznam dali ima kakve veze zato kaj mi je signal slab na kompu2 ili ili neka postavka u ZoneAlarmu, AVG-u??
Probao sam pingat sa kompa2 ruter i ping je ok ali kad pingam Kasdu nula bodova 0%. |
GOTOVO
BOK!
SVE JE PROŠLJAKALO I RADI SUPER! pROBLEM JE BIO U POSTAVKAMA RUTERA.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |