![]() |
Star Wars: KOTOR
Jel netko prešao ovu igru kao Dark Lord?
Ja sam je upravo prešao, ali na Light strani. Zanima me da li je drukčiji kraj. Vrijeme igranja 29:50 h |
Ja sam se baš guštao u igri, kupim si novu grafičku (9600pro) i rekoh kako ću se sad tek guštat (prije je frame-rate bio 11-24, ali je igra dobra, pa me nije smetalo) kad ono: igra se smrzava. I to na početku. Verzija je 1.01, ali ne pomaže. Bio je i reinstall windowsa (zbog nove ploće) ništa. Sad sljedi instalacija drugig drviera, pa da vidimo.
|
Napokon je gejm proradio. Nakon puno muke sa nForce driverima, Catalystima (probleme je zapravo radio samo nForce) i repair-a Windowsa gejm uspješno radi (na 3.9 original driverima. izgleda da je Omega radila sranja).
BTW to je riješilo i problem CD-a, koji windowsi nisu vidjeli, a BIOS je. Ah ti nForce IDE SW driveri.... |
Citiraj:
Prođi igru do kraja. Isplati se ako ništa, onda zbog priče. Skroz je nepredvidiva |
Re: Star Wars: KOTOR
Citiraj:
|
Rješavao sam usputne. Ne 100%, ali ih mi je ostalo na kraju jako malo. Prije Zadnjeg djela sam bio Level 20, a to je krajnja granica
|
Završetak bi trebao biti različit, inače bi gejm bi smeće.
BTW ja sam već 9 ili 10 lvl, nisam ni ziher. To me smeta u nekim igrama, kaj dosegnem granicu dosta prije kraja. (Ne kažem da sam sad na granici, ali imam još dosta za igrati). |
Nakon što prođeš Level 15 igra postane pre lagana.
Kako igraš na strani svijetla ili tame? |
Citiraj:
Citiraj:
|
Igra je zakon... Završio sam je kao totalni Light lik, sa svim questovima koje sam našao, još sam uspio zbarit i Bastilu :D
Vrijeme je da pređem na Dark stranu... BTW, onaj HK-47 je jedan od najluđih likova ever, imam ga u party-u samo da čujem njegove komentare, ono, "Guards give up, assassin droids hunt down your family tree" i "Should I blast him now?":D |
Mozda uskoro novi kotor
https://www.hcl.hr/vijest/electronic...public-150582/ Edit:modovi prebacite na igre temu |
|
Ovo je jedan od rijetkih remakova za koji sam se nadao da ce ici napraviti.
Jedva cekam. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Remake sluzbeno najavljen.nadam se da bude i za pc
|
Citiraj:
https://www.reddit.com/r/pcgaming/co..._pc_at_launch/ Citiraj:
|
https://www.starwars.com/news/knight...epublic-remake
Citiraj:
|
Nece ovo jos godinu dvije,tek su zapoceli rad
|
Šta se dešava? Sve remake-ovi, gdje su nove igre? Jebo ih remakeovi...
|
Ovo je jedan od rijetkih remakeova koje podrzavam!
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
(plus, naravno, igre su tada bile stoput bolje!) |
Kotor meni najbolja igra svih vremena...skoro pao cetvrti srednje zbog nje....2003 i 2004.god najjace godine pc gaminga
|
Bome i ja sam ga halao na faksu neko vrijeme jer smo kao "radili" izvan nastave.. Doma nisam imao konfu za to :D
|
jebena igra kako god okreneš....
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:28. |