![]() |
Dizanje windowsa
Kupio sam novi hard WD SATA II,spojio na komp,uredno ga podijelio
na dvije particije,na jednu instalirao windowse i javila sa stvar koja me smeta... Upalim komp prode sve ono prije,logo od maticne,dizanje windowsa i welcome screen i pojavi mi se desktop bez ikona i tak stoji jedno 3-4 minute dok sve ne digne do kraja. Ponekad ni ne digne nego moram restart i onda digne do kraja opet za 3-4 minute:) U cemu je problem? |
Citiraj:
Imaš možda mrežu ? ili neki proces šta se bezkonačno dugo diže ? |
Nemam mrežu...
Sve te programe kaj se dizu sam i prije imal na obicnom ATA hardu i sve se normalno dizalo... |
ajd probaj tuneXP program
|
Provaj ovako Start -> run -> utipkajte "msconfig" i klikni "ok"
otiđi na karticu "services",pronađi "Background Intelligent Transfer" i disejblaj ga->OK->resetiraj komp. |
Ništa,ista stvar se događa...
Probal sam i iskljucit sve programe koji su dižu pod Startup i opet isto. Možda tam po General nešto poštelat? Ne znam... |
Sry sta ovako upadam, ali da ne otvaram novu temu. Imam problemčić. Naime kad upalim racunalo fino se digne iz boisa, a onda treba cekati cca 4 minute i tek onda se počne dizati windowse, iako odmah pronađe particiju di su istalirani, a kasnije sve ispravno radi... u cemu bi mogao biti problem sto mu tako dugo treba da pocne dizati windowse?
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Inace nebi trebalo biti problema sa drajverima jer je sve do jucer fino radilo, a tek sinoc mi je to pocelo , stim da nisam nikakve posebne programe istalirao koji bi utjecali na to..
Evo na ovome stoji cirka 4 min i tek onda pocne dizanje windowsa |
Makni auto u biosu (postavljeno po defaultu) i postavi nađene uređaje, a tamo di nema ničega, jednostavno disable :) Vjerojatno ti traži neki hardver, ali zapravo ne postoji :)
|
Citiraj:
EDIT: istalirao sam linux onako da se igram :D i sad vise nema cekanja u BIOS-u ... nemam pojma zasto sad se odmah diže nakon sta sam linux istalirao. Koja tuka |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:33. |