![]() |
EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Ma svaka čast ploči. Ziher je vrsni over-clocker i ima mali milion (ne)korisnih opcija. Ali par sitnica mi je malo diglo tlak.
1. Procesor je na apsolutnom kraju ploču i cooler mi je zapinjo za napajanje. 2. U upustvima piše da ima MCP ili MCP-T. Meni se ne sviđa ovaj ili. Ja se iskreno nadam da je to zato jer su uputstvao 8RDA serije ploča, a ne striktno od 8RDA+. Am I right? 3. Ma ovo uopće nema veze s EPoX-com, ali svejedno je tu. Kak da saznam kvalitetu RAM-a na grafičkoj (osim overclockanjem). RAM je Samsungov i zapisao sam sve brojke i slova s njega. And what now? |
Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
2. You"re right! 3. Odi kod babe vračare :D |
Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
2. Znači imam MCP-T? Thank you EPoX 3. Imaš neku dobru? :D |
MCP-T raspravljali o tome :)
Ploča je mrak, pogotovo s VDD modom, jer FSB ide daleko ... A možemo se dogovoriti, pa sve testirati kod mene :)) |
Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
|
Re: Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
|
Re: Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
Sad imam vremena, pa sam malo proguglao. I evo sto kaze extreme overclockers za Sapphire 9800pro sa mojim RAM-om: "Again, Sapphire has chosen to use the Samsung K4D26323RA-GC2A BGA memory chips on the 9800 Pro. These chips are rated at 2.86ns which means they can be clocked up to 350 MHz." Ako je tako, ja sretan, ma šta sretan, jako sretan :beer: Edit: 4. točka, konektor za uštekat dodatni fan na kućištu (iznad proca) mi je predaleko, pa ću morat kupit novi vent za taj dio. Ali nije to takav big-deal, tak i onak sam htio kupit novi, jer je ovaj glasan. Ima ko kakav prijedlog? 80mm do 2500 okretaja? |
Ja sam zel noname za kučište u HGspotu za 18,64 kune! Sleeve barring, tih i neih 2500okretaja, imaš brand name koji jima molex konektor za 22kn
|
Re: Re: Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
elvene elvene...di ti ono radis? nebi li ti to ipak mozda trebao znati...
:):) |
Re: Re: Re: Re: Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Citiraj:
|
A i ovaj USDM mi je malo smotan. Ima minimalna temperatura za definirat. Zašto? Da se ne smrzne komp? Kaj on meni ima tulit ak je premala temperatura?
|
Pa ako je zima čoeku da javi :D :D :D
|
Citiraj:
|
O, GUGL vračara.Daš mi adresu?:D
|
Re: EPox 8RDA+, to majka ne rađa dvaput :)
Majka je već rodila 1.0 , 1.1 , 2.0 i 2.1 :D :D
|
Memorija ti je 2.86 ns
|
:o sad sam tek sve procitao:beer:
|
Citiraj:
OCP-a ili OVP-a (overcurrent/overvoltage protection) ne ide više od 1.825 V :grrr: (nadam se da će to biti "dovoljno" za Bartona) 2. U biosu ima mogućnost podešavanja asinkronog rada memorije (od 50% do 200%) - ako nije namješteno na "auto" ili "100%" nema boota ili se Wini ne dižu ili se Wini dignu a frekv. memorije se nije promijenila. :confused: Koristi li tko ili je koristio Speedfan? Izgleda da na rda-ici nije moguće (softverski) mijenjati brzinu vrtnje ventilatora. Ploča je 8rda+, rev. 2.1 |
Citiraj:
|
Zanemarite ono moje pod 2.
Ploča je u redu; "problem" je bio, naravno, pored kućišta a ne u njemu. :rolleyes: :o |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |