![]() |
E50 vs. N72
Produzujem ugovor sa tele2 i u ponudi imam ta dva smartphone-a... E50 dodje 945kn a N72 - 1075kn.
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone1=1566 Nekako mi E50 vise pase ali prilicno je rijedak medju korisnicima pa sam malo skeptican. Ima li itko kakva iskustva?! Koja je razlika izmedju N i E serije? |
evo E50 ti ima noviju verziju simbyana,veci ekran al zato 1.3 kameru,dok N72 ima 2.0kameru,koja ineje bas neka mogu rec,ja bi uzo E50;)
|
Ma ok, vidim te razlike... kamera na e50 je u widescreen formatu, sta ne? Koja je razlika u OS-u izmedju te dvije - 8.1 i 9.1?
A i sd je jeftiniji od mmc, ili se varam? |
uzmi E50
ima puno bolji ekran prima microSD kartice koje su jeftinije HSCSD ako ti to nešto znači noviji symbian lakši je znači kak god pogledaš bolje je uzeti E50 |
Ja imam E50 i mogu ti reći da mi je to najbolji telefon koji sam dosada imao, a nema šta nisam imao. Telefon je lagan, dizajn mi je super, odličan ekran, prosječna kamera (meni ne igra neku ulogu), BlackBerry client itd.
Za te novce uzimaj, vjeruj mi da nećeš požaliti |
Ma upravo me ta kamera i ubija, zajedno sa QCIF-om... Ovaj N72 ima 2mpix + CIF...
Nis, najbolje da se zaletim to pogledati uzivo... Gdje bi to mogao u Rijeci pogledati?! Bio sam u Toweru ali nemaju ih u vipu... Mozda u onom gsm centru u gradu... |
uvjek je bolje imat noviju verziju simbiana sinko jer cuja ak imas stariju onda ti neke aplikacije narade koje su za novu i obratno a uvjek se rade nove tako da....
|
pogledaj na tele2 prodajnim mjestima jer ti drugi operateri nemaju e50 u ponudi
rijeka: TELE2 partner: GSM CENTAR zo Adresa: Riva 2a Telefon: 051 212 328 http://www.gsm-centar.hr/ 08-20 subotom 08-14 TELE2 partner: GSM CENTAR zo Adresa: J.P.Kamova bb, Pećine Telefon: 051 436 564 08-20 subotom 08-14 TELE2 partner: FOTO Metromarket d.o.o. Adresa: Trg 128. brigade hrv. Vojske 4 Telefon: 051 338 980 08-20:00 s tim da ako ti je bitan video nokia 6233 snima video u vga rezoluciji! |
Ma zaletit cu se sutra do gsm centra.
A 6233 bi bila idealna, da ima OS... :( |
e50 je čisti poslovni mobite tako da def n seriju bilo koju....
|
Moj glas za E50, ima jaču bateriju :goood: i to dosta i lakši je ko što su već rekli...
|
Citiraj:
Neka se nitko ne uvrijedi, ali N70 i N72 za mene ne vrijede novaca koliko koštaju. Kamera nije baš divna, odvratno spori (u usporedbi sa E50) |
Moj glas za E50, odlican mob, lagan, tanak, ima sve sto treba, i stvarno kvalitetno napravljen, od tipkovnice, kucista pa do ekrana...zato sam ga i kupio prije mjesec dana
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:18. |