![]() |
7600 GT Bios
Pozdrav , zna li netko odakle se moze skinuti bios za graficku karticu Leadtek 7600 GT TDH.Trazio sam na njihovim i nvidia stranicama ,ali ne mogu nista naci.Hvala
|
Ako imas tu karticu, mozes sacuvat taj bios sa nibitorom (valjda je to taj program, ako se sjecam)..
|
Ako neko moze dati link odakle da skinem nibitorom i malo detaljnije objasni kako flashati bios i odakle da skinem novi bio bih zahvalan.Goglam i ne nalazim nista korisno...:care:
|
nVidia BIOS Editor (NiBiTor)
The procedures for Flashing an nVidia BIOS Ukratko ću samo, skineš si NiBiTor, otvoriš BIOS u njemu i editiraš što je već potrebno. Sejvaš si ga. I onda imaš ove procedure iz drugog linka. Trebat će ti disketa za sve to. |
Da ne otvaram novi topic, imam 7600GS i zanima me jel sigurno staviti veće napone preko BIOS-a u NiBiTor-u i time flashat BIOS?
|
Samo da kazem da podizanje napona nece ici preko flashovanja BIOS-a, samo volmodovi. Nisam siguran ni za memory timinge, tako da ne vidim svrhu flashovanja BIOS-a, jedino poviseni taktovi.
|
Ok, thanks :)
Interesantno, stavio sam BIOS s 500/900 frekvencijama, ali driveri to downclockaju na 400/400. Koristim Vistu i niti s jednom verzijom drivera ne mogu clockati, niti iz RT-a niti iz drivera, ATT ne radi dobro. Jel zna netko kako bi se to moglo rješiti? |
Imam leadtekovu 7600 gt tdh extreme stock 590/800 i temp mi je 70°, a kad vrti 3dmark temp je 86-87, sa stock coolerom.
Interesira me jesu li to previsoke temp. To mi je bilo doma, a u sobici je bilo min 30°c. |
Citiraj:
malo jesu povišene, ako nemas u kućištu in-out take ventove, jer je zadnjih dana zavrućilo, brzo trk po njih |
Citiraj:
Eto trenutno sam kantu dovlekel na posel i temp je 65, a kad vrti 3dmark nije vise od 76°. Ineteresira me koliko bi bilo isplativo investirati u cooler (zalman)? Ako je to inace vruca kartica te temp nisu ni pretjerane. Prvi put ju imam, pa neznam previse o njoj. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:45. |