![]() |
Problemi sa video file-ovima i pripadajućim playerima
Na računalo često stavljam filmove skinute sa interneta, i imam uglavnom sve novo što izađe. Mene to previše ne zanima, ali sestra uglavnom to skida na faksu i puni kompjuter.
Problem je što mi često neki filmovi znaju zablokirat player, nemaju zvuk ili slično. Codeci su uredno instalirani, divx i xvid i sumnjam da imam još koji (packove ni u ludilu ne instaliram), i ac3 za zvuk. Uglavnom to su svi koji mi trebaju jer su filmovi samo u tim formatima (bar oni koje ja imam :)) Od playera: Powerdvd 7, WMP10, Bsplayer 1.00, i DirectVobSub za prikaz titlova. Uglavno sam skužio da se WMP i DirectVobSub kolju pa WMP uredno zablokira. Ali neki filmovi bez razloga blokavaju na bilo kojem playeru (u virtual dub-u sve radi:stoopid: ) Pa je moje pitanje postoji li neki univerzalni lijek ili neki alat za dijagnostiku da vidim u čemu je problem i slično. |
može biti mali milijun razloga, al preporučam ti da započetak probaš MediaPlayerClassic :care: i VLC :care:
|
Probaj i GOM player, isprobaj ih sve najbolje :)
A od codeca, vecina njih predlaze a ja se slazem, najbolje stavi samo ffdshow. A onda ako ti zatreba neki egzoticni codec lako ga nadjes na netu |
ja ti preporučam da skineš ovaj program u koji očitaš film i on ti prikaže fali li ti koji codec za pokretanje tog filma
:chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uglavnom hvala svima! Problem riješen, ali glupi WMP10 i dalje ne da da neki eksterni programi u njemu prikazuju titlove. |
ja i dalje držim do toga da WMP nije dobar za filmove i to, ali je zakon za slušanje pjesama :amen::CoolRamb:
|
Citiraj:
Filmove inako gledam preko tv-out-a, podešeno je fullscreen video tako da mi je svejedno kakav je player dok ima sliku i zvuk i titlove:chears: |
Citiraj:
da, šta tu fali?? Windows Media Player je predobar za slušanje pjesama!!! :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:44. |