![]() |
Najbrzi net u hrvatskoj -10 mbps
Odaberete li opciju prema ADSL potrosnji vise nećete morati birati brzinu, već ćete koristiti najveću moguću
do*10mbps/512kbps uz mjesećnu naknadu (ADSL+TELEFON) od samo 99 kn A odaberete li opciju flatrate prometa, od sada uzivajte u brzinama od 1, 3, 5 ili 10 mbps** 1Mbps/256Kbps------------150 kn/mj 3Mbps/384Kbps------------200 kn/mj 5Mbps/512Kbps------------300 kn/mj A želite li jos brži FLATRATE paket odaberite brzinu od 10Mbps za fiksnu naknadu od 500 kn Najbolji potez net-a odnosno iskona. S tim se nemoze mjeriti ni jedan provider u Hr. Nije da ga obozavam nego vas obavjestavam sta je bolje da ne dajete novce glupim provajderima kao sta sam ja davao prije nego sto sam preso na ovaj (imao sam T-com). I jos jedna napomena od net-a odnosno iskona::: *termin "do 10Mbps" odnosni se na najvecu mogucu brzinu koja linija moze ostvariti: ako linija nemoze omoguciti max brzinu, Iskon se obavezuje ispporuciti najvecu mogucu koja linija moze podrzati. **ovisno o mogucnostima linije 1. Termin do 10 Mbps odnosi se na najveću moguću brzinu koju linija može ostvariti. Stvarna internet brzina varira od korisnika do korisnika, a ovisi o nizu faktora: kvaliteti linije, udaljenosti lokacije od telefonske centrale, kvaliteti kućne instalacije, karakteristikama prostora (naročito kod bežičnog pristupa), trenutnoj zasićenost kabelskog snopa, broju računala spojenih na Internet, mogućnostima opreme i računalnih programa itd. Iskon će isporučiti najveću moguću brzinu koju dopuštaju navedene fizičke karatketristike postojeće linije, a koja korisniku omogućuje optimalno korištenje. Eto ga to je to od mene. Nadam se da sam vas na vrijeme i dobro obavjestio. |
što da kažem,da nam nisi to saopćio ne bi niakd saznali.:chears:
|
Prije si davao lovu t-comu, a sad je daješ opet t-comu! :lol2:
|
Upotreba toliko uskličnika u naslovu topica nije potrebna. Velika slova, deranje i ostalo isto tako. I da, stara vijest.
|
Jel netko ima to već? Bilo bi super vidjeti da mu skida s RSa 1MB/s! :)
|
Šta ako linije ne iudrži 10 kako si naručio, već samo 5Mbit/s? Hoćeš li plaćati flat za 10 ili 5? 200kn razlike baš i nije za sića.
|
Koji je to marketinški trik...
"do 10mbps", dakle, zakonski mi brzina može biti i 6, a objašnjenje će biti da je loša linija i ništa im ne mogu, samo mogu nastaviti plaćati brzinu "10".... Ne velim da to nužno mora biti tako, ali teoretski gledano, možeš plaćati istu stvar puno više i ne možeš im ništa.... I vjerojatno nitko neće imati tih 10mbps, možda eventualno oni koji s prozora mogu skočiti na krov centrale....... :kafa: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hebem ti DCM, šta oni čekaju?!?!?!
|
Da ali i da ne dobijes 10Mbps opet mozes dobiti tih zakonskih 6Mbps To je opet mjesecno 100 kn a svaki paket odnosno 1 Gb ti je 15 kn. I to ti je opet najjeftiniji net u Hr.
|
pa cujte nije to najbrži net u hrvatskoj...npr moja škola u splitu ima 32mbps od carneta.....samo da napomenem da j naslov trebao bit najbrži KOMERCIJALNI net u hr
|
mislim da je izglednija situacija da oni prvo testiraju vezu pa ti kazu kolko mozes imat, pa se onda čovjek odluči kolko će uzet... tih "10" ili eventualno 5 ako je brzina manja od recimo 6-7 Mbps...
|
A ja ne kužim kak daju tak mali upload na 10mbita tolko amis da na 3 mbita LOL
|
Citiraj:
|
aha, cool fičr :goood:
a vjerojatno onda oni to isto naprave u centrali, ak nisi vec na njima... |
E blago vama mi jos na 1024 kbit/s za iste te pare :care:
|
Znači da se odjavim u t-com u i prijavim na iskonu pa za ovu cijenu di sada imam 5GB tamo imam flat?
|
Ako se odjavis prije isteka ugovora moras platiti zaostatke...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:30. |